Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Akademi: kurser og videreuddannelse

I vores kurser giver vi omfattende information om teknologien og anvendelsen af vores produkter. Få mere at vide om Viessmann Academy her!

Komplet platform for serviceydelser

Til det samlede udbud stiller Viessmann en omfattende palet af supplerende serviceydelser til rådighed. På denne måde tilbyder Viessmann-akademiet et omfattende kursus- og videreuddannelsesprogram for varmeinstallatører, planlæggere, arkitekter, boligselskaber, skorstensfejere, tekniske uddannelsesinstitutioner og egne medarbejdere. Dermed tager virksomheden højde for det stigende kompetencebehov på markedet, der er resultatet af udviklingen på varmemarkedet i retning af effektiviseringsteknologier og regenerative energisystemer samt den dertilhørende udvidelse af det teknologiske spektrum. Hvert år deltager 92.000 fagfolk på verdensplan i Viessmann-akademiets videreuddannelsesarrangementer.

Viessmanns serviceydelsestilbud omfatter derudover assistance fra den tekniske service, kundetilpasset software, rådgivning ved reklame og salgsfremstød samt et betjeningsvenligt informations- og bestillingssystem, som er tilgængeligt døgnet rundt via internettet.