Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Viessmann Akademi: kurser og videreuddannelse

Find dit kursus

Professionel udvikling til dig og dit team

Der er mere end nogensinde før brug for faglige kompetencer og ekspertise inden for varmeløsninger og rådgivning. Derfor hjælper Viessmann akademiet med at kvalificere medarbejdere og partnervirksomheder såsom varmeinstallatører, arkitekter, boligselskaber, tekniske uddannelsesinstitutioner og egne medarbejdere.

Måden vi gør det på, er gennem et omfattende kursus- og videreuddannelsesprogram i form af fysiske kurser i vores fuldt ekviperede træningslokaler og online kurser direkte på din computer. Indholdet på de fysiske kurser formidles personligt, kort og kompakt, både teoretisk og gennem praktiske øvelser, med mulighed for at få hænderne direkte på produkterne.

Hvert år deltager 92.000 fagfolk på verdensplan i Viessmann akademiets videreuddannelsesarrangementer.

Bliv godt klædt på med praktiske, hands-on kurser

Hos Viessmann forstår vi vigtigheden af at være godt klædt på til arbejdsdagen. Derfor tilbyder vi kurser i håndtering af vores produkter, så du altid har den nyeste viden med dig på arbejde. Vores kursusholdere er specialister i vores sortiment, og er klar til at give dig nøjagtig den træning, der er nødvendig, for at kunne håndtere vores produkter, samt yde den bedste service til dine kunder.

På kurserne modtager du praktisk og teoretisk viden samt konkrete værktøjer til produkthåndtering. Kurserne fokuserer på, at give dig masser af hands-on erfaring, hvor du får hænderne helt ned i maskineriet.

Tag på kursus hjemmefra eller på kontoret

Viessmann Akademi bruger i stigende grad digitale midler til at formidle uddannelsesindhold. På vores online kurser får du al den viden om emnet, som du behøver, for sikkert at benytte vores produkter og vejlede dine kunder. En fordel for dig er også, at du kan deltage på kurserne direkte fra din computer, der hvor det passer dig bedst.  

Praktiske oplysninger

For nærmere information om de enkelte kurser, datoer samt ledige pladser, skal du klikke på "Læs mere og tilmeld dig", der er placeret under hver kursusbeskrivelse.

Varighed for fysiske kurser

1 dag | ca. kl. 09:00-15:30

Sted

Viessmann A/S, Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Forplejning

Kurser der afholdes hos Viessmann A/S er inklusiv forplejning

Varighed for online kurser

2-3 timer

Online kurser

Direkte fra din computer

Tilmelding & Spørgsmål

Brian Kaarsberg, krbb@viessmann.com, telefon 22 10 53 34

Afbud

Ved afbud senere end 5 dage før kursusstart, eller ved udeblivelse, faktureres den fulde kursuspris

Aflysning

Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldinger eller ved sygdom

Betaling

Ved fysiske kurser opkræves der 1.395 kr. eks. moms

Privat kursus til din virksomhed

Har du og din virksomhed særlige ønsker til kurser? Hvis I er minimum 6 personer, sammensætter vi kurser specielt til jer, med de produkter, I ønsker at lære mere om.

Kontakt Viessmann-specialist Brian Kaarsberg for nærmere information på tlf. 46 55 95 10 eller email krbb@viessmann.com.