Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

ViMove indleder efterårsrunden: sammen vil vi nå målet om 1.000.000 træer

Den 31. oktober starter den sidste runde af ViMove i 2021. Sammen vil vi nå 1.000.000 træer!

Pressemeddelelse

Der er sket meget siden lanceringen af ViMove for Climate i 2020. Sammen har vi allerede indsamlet 833.733 træer til forskellige klimabeskyttelsesprojekter rundt om i verden. Vi startede ud med løb og cykling, og har nu næsten 30 forskellige sportsgrene, deltagerne kan vælge imellem på vores  ViMove web app. Alle de km og minutter du motionerer, bliver belønnet med træer, som plantes ifm. genvækst af skovområder.

Men ikke kun teknisk har meget udviklet sig. Det har de udvalgte projekter, hvor træerne plantes også. Fra Cambodja til Kina til Sauerland plantes Viessmann ViMove for Climate-frøene overalt, og vil med tiden yde værdifulde bidrag til bevarelse og genopretning af de respektive økosystemer - bl.a. som jordbundsbeskyttere, vandbalance forvaltere, bevarere af biodiversitet og naturligvis som CO2-opsamlere.

Deltag i næste runde!

Den 31. oktober  starter den sidste runde af ViMove i 2021. Sammen vil vi nå 1.000.000 træer! Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, kan du gøre det på forhånd  lige her, så du kan nå at snøre skoene i tide til starten og give den hele armen.  

Hvad er anderledes i denne runde?  

For halvandet år siden turde vi kun håbe på, at ViMove ville blive så stor en succes, og at Viessmann-familiemedlemmer over hele verden ville støtte op om vores indsats for at beskytte klimaet. For i endnu højere grad at kunne leve op til vores ansvar over for de kommende generationer, købte Viessmann i juli nogle skov- og hedeområder i Finland, som i alt er  på størrelse med 3.500 fodboldbaner. Dette giver os ikke blot mulighed for at støtte genplantning af skov, men også for at sikre, at træarternes sammensætning er optimalt tilpasset de lokale forhold, og at de kan yde deres bidrag til miljøet i lang tid. I denne runde ønsker vi derfor at plante frøene i vores egen skov.    

Godt at vide:  Eksperter beregner groft sagt, at træer absorberer omkring et ton CO2 om året fra atmosfæren, for hver kubikmeter træ de gror. For den nyligt Viessmann-ejede finske skov betyder det, at der år efter år, inklusive moseområderne, tages 5.200 tons CO2 ud af atmosfæren. Det er vores klare mål at lade moseområderne forblive uberørte, og at forvalte skoven bæredygtigt for at sikre skovens økosystem.

Her kommer du ind i spillet

For at kunne garantere genvækst, ønsker vi at plante de træer, som indsamles i denne runde, i vores egen skov i Finland. Dette skyldes, at mange træer er blevet fjernet på grund af regelmæssige skovplejeforanstaltninger, stormskader og meget andet. Med ViMove-efterårskampagnen støtter du genopbygningen af skovområdet.  
Alt dette støtter op om Viessmanns overordnede formål: We create living spaces for generations to come!