Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Uafhængig med Viessmann-løsninger

Anmod om rådgivning nu

Fremtidssikret og uafhængig - takket være løsninger fra Viessmann

I en tid med vekslende olie- og gaspriser er det endnu vigtigere at blive selvforsynende og uafhængig af fossile brændstoffer, når det gælder din egen energiforsyning. Viessmann systemløsninger tilbyder en lang række alternativer til opvarmning uden gas og olie. Viessmann tager nemlig sit sociale ansvar alvorligt. Hvordan gør vi det? Vores drivkraft er omstillingen til vedvarende energikilder - som svar på tidens udfordringer og udvikling. I de følgende afsnit får du en oversigt over systemer med fokus på netop denne udvikling. Derudover kan du finde detaljerede oplysninger om emner som f.eks. opvarmningsteknologi, energibesparelser og modernisering i vores guidebøger.

Viessmann stiller høje kvalitetskrav til alle sine produkter. Det betyder bl.a., at de er optimalt tilpasset og kan kombineres med hinanden til hele systemløsninger. Det er ligegyldigt, hvilket anvendelsesområde det drejer sig om. Viessmanns produktprogram tilbyder løsninger til boligbyggeri såvel som til erhverv og industri. Ud over systemer til energieffektive nye bygninger er der også muligheder for umoderniserede eksisterende bygninger. Vores digitale tjenester sikrer en høj grad af driftskomfort samt en enkel og effektiv energistyring.  

Tør du være mere uafhængig - Hvilke varmesystemer er de rigtige nu?

Tidens udfordringer kræver al den knowhow og erfaring, som vores over 100 år gamle virksomhed har. Og vi har de innovative løsninger, som din husstand har brug for for at blive fremtidssikret og selvforsynende med energi. Hvilket af de nedenfor viste varmesystemer der er det rigtige for dig nu, kan du hurtigt og nemt afgøre ved hjælp af de korte tjeklister.

Varmepumpe
  

 • Du har gulvvarme eller store varmeflader.
 • Du har et velisoleret hus.
 • Du kan bore et borehul på din ejendom eller tilbyde et installationssted til en luftvarmepumpe.
 • Du har plads til en buffertank med en kapacitet på op til 1.000 liter.
 • Hvis du ønsker at være uafhængig af olie eller gas, er en højere investering ikke noget problem for dig.
 • Du ønsker at udnytte muligheden for "naturlig køling" om sommeren.

Termiske solvarmeanlæg
  

 • Du bor i et fritliggende hus eller rækkehus med en ubeskygget tagflade, der vender mod syd, vest eller øst.
 • Du ønsker at bruge gratis energi fra solen til at opvarme vand og støtte dit varmesystem.
 • I et enfamiliehus kan solenergi dække op til 60 % af den energi, der kræves til opvarmning af varmt brugsvand.
 • Du signalerer din ansvarlige indsats for miljøet ved at reducere din CO₂-udledning.

Solcelleanlæg
  

 • Du bor i et fritliggende hus eller rækkehus med et ubeskygget tagareal, der vender mod syd, vest eller øst.
 • Du ønsker at producere din egen elektricitet til eget brug - solcellestrøm kan allerede i dag produceres langt billigere end husholdningselektricitetens indkøbspris - eller du kan levere den til det offentlige elnet.
 • Du ønsker at lagre den elektricitet, du selv producerer, til senere brug og dermed gøre dig mindre afhængig af det offentlige elnet.
 • Du ønsker at yde et synligt bidrag til miljøbeskyttelse; solcelleanlæg reducerer forurening og skåner naturressourcerne.
 • Du ønsker at gøre din ejendom mere attraktiv og øge dens værdi. 

Modernisering af opvarmning giver de største besparelser

I mange tilfælde er den anvendte opvarmningsteknologi forældet og udnytter ikke de leverede brændstoffer optimalt. Dette medfører varmetab og øger varmeudgifterne. Udviklingen i gas- og oliepriserne gør resten og gør et aldrende varmesystem til en reel omkostningsfaktor. Når alt kommer til alt, giver en modernisering ikke kun lavere varmeudgifter, men også større uafhængighed og større komfort. Hvis du også undrer dig over, hvorfor en modernisering er værd at foretage lige nu, kan du finde nyttige svar i guiden Det kan betale sig at forny dit varmeanlæg.

Foto: © Yuganov Konstantin / Shutterstock.com

Informer og planlæg med vores varmevejledninger

Uanset om det drejer sig om rådgivning om den mest moderne opvarmningsteknologi eller tips og tricks til at spare energi i din bolig: Den rigtige planlægning er det første skridt i enhver omlægning af din egen energiforsyning. Den bedste måde at gøre dette på er med omfattende oplysninger. I vores varmevejledninger finder du yderligere oplysninger om de vigtigste opvarmningssystemer, der nu overvejes - uanset om det drejer sig om varmepumper, solcelle- og solvarmeanlæg eller fremtidssikrede hybridløsninger: Klik dig igennem de emner, der er anført der, for at få mere at vide.

Energibesparelser - mange måder at varme mere effektivt op

Ved at skifte til et nyt varmesystem kan energiforbruget reduceres med en tredjedel. Desuden findes der mange energibesparende foranstaltninger, som øger effektiviteten af ens energiforsyning og kan gennemføres økonomisk attraktivt. For eksempel: juster opvarmningskurverne og spar energi. Hydraulisk afbalancering reducerer også varmeudgifterne. Hvis du allerede har et velfungerende varmesystem, kan du i vores artikler om energibesparelser finde mange måder at optimere den nuværende drift på og foretage de nødvendige indstillinger for effektiv og økonomisk opvarmning.  

ViCare - Smart Home-løsninger til en digital verden

Takket være Smart Home bliver dit hjem en energibesparende systemløsning. Takket være den intelligente styring giver ViCare-appen og dens komponenter dig fuld kontrol over rumtemperaturer, termostatindstillinger og dit eget energiforbrug - selv uden et Viessmann-varmesystem. Kombiner fornøjelsen af perfekt varme med personlig komfort og kravene i forbindelse med energiomstillingen. Find ud af det nu.