Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Energy Management - Måling og styring af energistrømme

Udforsk alle funktionerne

Energy Management er et energistyringssystem der giver et real-time billede af energistrømmene i hjemmet på en smartphone eller tablet. Det omfatter både værdier for den solcelleproducerede strøm og den strøm, der forbruges på stedet, f.eks. til drift af varmepumpen. Energistyringssystemet kan aktiveres for de nye varmepumper Vitocal 250-A og 252-A, og varmepumper i eksisterende bygninger med Vitoconnect frem til 2016.

Fremtidssikret og energieffektiv

Energy Management hjælper med at bevare ressourcer og spare på omkostningerne gennem energieffektiv, optimeret drift af alle elektriske og termisk-elektriske energisystemer i hjemmet. Energy Management kan tilvælges på den nye platform One Base og gøres tilgængelig for kunden via ViCare-appen.

Ud over at styre komponenterne, forbinder Energy Management også enheder, der er forbundet online, til et komplet system, herunder Vitocal varmepumper, Vitocharge VX3 (kommende produkt), varmtvandsbeholdere og strømforbrugende apparater. Brugerne kan derefter effektivt styre systemet, så det fungerer optimalt. Det gør det muligt at styre flere systemkomponenter i hjemmet på en måde, der sparer ressourcer og er energieffektiv.

Funktioner i Energy Management

ViCare-app: Livevisning og overvågning
Real-time visning og overvågning af produktion, eget forbrug, batteriets opladningsniveau
Oversigt over brug af batteriopladning, feed-in og strøm trukket fra strømnettet, herunder 2 års historik
Optimeret drift af varmepumper i kombination med solceller
Visning af selvforsyning og selvforbrug
Visning af CO₂-emissioner og CO₂-besparelser opnået med systemet
Visning af energistrømme i ViCare- og ViGuide-appen

Vores kompatible systemer

Aktivering og overvågning

Energy Management kan nemt aktiveres af installatøren ved hjælp af ViGuide. Installatørens overvågning udføres med ViGuide som normalt (visningen kan variere afhængigt af versionen hos kunden og installatøren).