Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Viessmann vandvarmere til industri og handel

Anmod om rådgivning nu

Viessmann's sortiment af vandvarmere og varmtvandsbeholdere til kommercielle og industrielle applikationer opfylder mange forskellige krav til forsyningen af varmt vand. Fokus er på moderne drift og brug i industrielle omgivelser, især: mange udtagspunkter, der fungerer samtidig, de mange forskellige anvendelsesområder for varmt vand, drikkevand og opvarmning samt behovet for en så kontinuerlig forsyning som muligt.  

Fra typiske hoteldriftsanlæg eller store lejlighedskomplekser, hvor der skal være masser af varmt vand til rådighed til brusebadet på spidsbelastningstidspunkterne om morgenen, til en lang række andre scenarier: De viste Viessmann-produkter er i stand til at levere vand i situationer, hvor efterspørgslen langt overstiger den i en privat husholdning.

Vitocell: varmtvandsbeholdere fra Viessmann

Varmtvandsbeholdere til industri og handel med en kapacitet på 300 til 900 liter vand fås i to forskellige udførelser:

  • Modeller, der monteres ved siden af varmeproducenten. Dette omfatter: Vitocell 100-L, 100-V, 300-V.  
  • Modeller, der monteres vandret eller under varmeforsyneren: Vitocell 100-H, 300-H. Disse er udstyret med et ekstra robust kabinet, så varmeforsyneren kan monteres ovenpå.

  

Mono- eller bivalent-drift

En vigtig egenskab ved Viessmann varmtvandsbeholdere til kommercielle og industrielle anvendelser er ud over størrelse, beholderkapacitet og opsætningstype også driftsformen. Her skelnes der mellem mono- og bivalent:

  • Monotilstand = med én indirekte spiral
  • Bivalent = med to indirekte spiraler

Bivalent-drift giver den ekstra fordel, at der kan integreres et solvarmeanlæg til opvarmning af varmt brugsvand. Dette er en særlig økonomisk løsning, hvor den ene af de to spiraler opvarmes udelukkende af solfangerne, mens den anden kun tændes, når der er behov for det. Til særlige krav i den kommercielle og industrielle sektor tilbyder Viessmann også yderligere muligheder for optimering af opvarmning af varmt brugsvand.

Kapacitet på op til 950 liter med Vitocell 100-V

Hvis det er nødvendigt, kan Vitocell 100-V-modellen kaskaderes med andre varmtvandsbeholdere for at danne en beholderbank. Ideel til virksomheder og forretninger, der fokuserer på bæredygtighed: Vitocell 100-V er særlig velegnet i kombination med en varmeproducent, der udnytter vedvarende energikilder, f.eks. en varmepumpe.  

Bufferbeholdere til opvarmningsvand fra Viessmann

Vitocell 340-M

Hvis efterspørgslen efter varmt brugsvand er stor eller meget varierende på forskellige tidspunkter af dagen eller natten, er det vigtigt at sikre et tilstrækkeligt varmtvandslager. Bufferbeholdere er en form for indirekte varmtvandsbeholdere. De gør det muligt at bruge den varmeenergi, der allerede er til rådighed under driften, til varmt vand og lagre den til senere brug. Fordelen: Varmeanlægget, hvori bufferbeholderen er integreret, skal udføre mindre arbejde. Varmeproducenten kan forblive slukket, selv når der er behov for varmt brugsvand. Resultatet er et reduceret energiforbrug.

  

Fordele ved at bruge bufferbeholdere til varmt vand

Brugen af Viessmann bufferbeholdere til opvarmning af varmt vand i industrielle og kommercielle omgivelser giver mange fordele. Disse omfatter deres store beholderkapaciteter, mange muligheder for kombination med vedvarende systemer og særlige funktioner som f.eks. ferskvandsmodulet Vitotrans 353 eller stratificeringsfunktionen. I det følgende får du en oversigt over de vigtigste fordele.

  • Optimal udnyttelse af varmeenergi til lagring af opvarmningsvand og opvarmning af varmt brugsvand
  • Lavt varmetab på grund af højkvalitets, allround varmeisolering
  • Beholderkapaciteter på op til 2000 liter tilgængelige
  • Kan anvendes i forbindelse med varmepumper
  • Lavt pladsbehov og enkel installation
  • Varmtvandsbeholdere i rustfrit stål: 10 års garanti mod utætheder på grund af korrosion  

Kvalitetsbegreber: Ceraprotect-emaljebelægning og rustfrit stål

Indvendig indirekte spiral i en Vitocell 300-V

Viessmann varmtvandsbeholdere og bufferbeholdere til opvarmningsvand kræver ingen overfladebehandling og garanterer takket være deres kemiske egenskaber en mangeårig beskyttelse mod korrosion. De er fremstillet af emaljeret stål eller rustfrit stål i overensstemmelse med EN 12897. Dette skyldes, at hygiejnestandarderne er særligt vigtige, når der opbevares varmt brugsvand. I denne forbindelse skal også varmtvandsbeholdere med Ceraprotect-emaljebelægning fremhæves. Ligeledes imponerende er det rustfrie stål, der anvendes til Vitocell 300-H og Vitocell 300-V, som gør det muligt for dem at opfylde de højeste forventninger.

Sådan finder du hurtigt den rigtige varmtvandsbeholder til din virksomhed

(Photo: © Kinga / Shutterstock.com)

Den bedste måde at finde en Viessmann varmtvandsløsning, der opfylder dine behov, er ved at søge rådgivning hos vores partnere. De har mange års erfaring med projekter til professionelle applikationer og kender vores produkter.

Du kan også hurtigt og nemt finde yderligere oplysninger om de løsninger, der præsenteres her, i vores produktkatalog. For at få præcise resultater kan du filtrere udvalget efter anvendelsesområde og andre egenskaber.  

Er du bekendt med Viessmann Produktfinderen? Den guider dig til dit ideelle produkt på baggrund af en række spørgsmål.