Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Viessmann Infomobil: det mobile showroom og træningslokale

Viessmann Infomobil

Viessmann Infomobil er Viessmann Danmarks initiativ til et mobilt showroom og træningslokale, der skal kunne gæste store dele af det danske land og fremvise nogle af vores produkter og systemløsninger.

Alle produkter præsenteres fuldt funktionelle, så du kan få indblik i, hvordan systemet fungerer og ikke mindst, hvordan du vha. kun én app - ViCare, kan styre det hele fra din smartphone eller tablet. Og er systemet koblet til ViGuide, så vil installatøren der har stået bag installationen, også kunne fjernmonitorere systemet og være behjælpelig i tilfælde af udfordringer. 

Vores lokale Viessmann-eksperter vil være på stedet for at kunne give en grundig gennemgang af de enkelte produkter, og vil også vejlede og rådgive dig, så du kan komme et skridt nærmere en Viessmann-løsning til din bolig.

 

Infomobilens 3 setups

B2B - Præsentation af Viessmann-løsninger

Første mulige setup indebærer at Infomobilen køres ud til dig som installatør, hvor den lokale sælger vil præsentere dig for vores produktsortiment.

B2B - Uddannelse/træning

Andet mulige setup er målrettet installatører i det jyske og på Fyn, der ønsker træning og uddannelse i Viessmanns produkter.

B2C - Præsentation af Viessmann-løsninger

Sidste mulige setup er målrettet dig som slutbruger, der er nysgerrig og gerne vil se og opleve Viessmann-produkter, inden du tager den endelige beslutning. Her vil du kunne rådføre dig med den lokale installatør og Viessmann-sælger, der vil stå for arrangementet.

Produkter og services

 

Viessmann Infomobil er udstyret med både varme-, energi- og boligoptimeringsløsninger, der alene eller sammen kan indgå i en komplet systemløsning, der kan styres vha. ViCare-app'en. I Infomobilen er det muligt at se produkternes design og opbygning, og samtidig få en klar fornemmelse af deres drift, herunder lydniveau, vibrationer, hastighed mm. Du bliver præsenteret for, hvordan du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine produkter i ViCare-app'en, og rette til, hvis der er brug for justeringer på temperatur, tider for aktiv drift og meget mere. 

Systemteknologi

I Viessmann arbejder vi hele tiden på at gøre vores løsninger endnu bedre, herunder også de enkelte produkters evne til at tale sammen og fungere som del af ét samlet system, der optimerer din boligs funktionalitet, komfort og selvforsyningsgrad ved udnyttelse af naturens ressourcer. I samspil med Viessmann-partnere kan du skræddersy din systemløsning ud fra dine behov og ønsker, og blive hjulpet til, hvordan du selv kan administrere dine produkter.

Rådfør dig med den lokale sælger eller installatør ved Infomobilen, for at komme godt i gang med planlægningen af din systemløsning.

ViCare og ViGuide

Med Viessmanns ViCare-app bliver det muligt for dig at få et hurtigt overblik over dine produkters drift, og kan justere deres drift alt efter dine behov.

Er dine enheder koblet op til din lokale installatørs ViGuide-konto, så kan denne lave online fejlfinding og forsøge at guide dig til, hvad du skal gøre i tilfælde af fejl på dine produkter. 

Begge services kan indgå i din samlede systemløsning - og begge dele kan præsenteres i Infomobilen, så du bedre kan få en fornemmelse af, hvad du selv kunne stå med ved køb af ét eller flere Viessmann-produkter.

Infomobilens udvikling

Fra splinterny, tom, hvid varebil til funktionelt, mobilt og rødt showroom - Infomobilen har gennemgået noget af en transformation den sidste tid, for at blive klar til at kunne turnere rundt i det danske land. 

Takket være dygtige fagfolk i form af de dygtige teams fra NL Tømrer & Snedker ApS, Hovmand Energi og BBN Nordic, kan vi nu præsentere vores kørende systemløsning, og vi glæder os til at du vil besøge den.

Kontakt

Vil du vide mere om Infomobilen og om, hvornår den er i nærheden af dig, så kontakt en af vores salgskonsulenter i nærheden af dig.

Nord- og Midtjylland

Claus Højmark
Salgskonsulent
homc@viessmann.com
+45 22 52 59 78

Sønderjylland og Fyn

Morten Sørensen
Salgsingeniør
ssnm@viessmann.com
+45 25 47 79 03

Nordsjælland

Steffen Hansen
Salgskonsulent
haes@viessmann.com
+45 40 51 23 81

Sjælland 

René Svendsen
Salgsingeniør
svd@viessmann.com
+45 20 67 10 02 

 

Følg os på Facebook og LinkedIn