Vitocal 350-G – første valg til den højeste varmtvandskomfort

 

Profitér af disse fordele
 

  • Ideel til radiatoropvarmning med høj fremløbstemperatur
  • Stille og økonomisk drift
  • Optimeret udnyttelse af egen strøm ved fotovoltaikanlæg
  • Fås som master/slave-variant til højere ydelse
  • Integreret energiopgørelse til offentligt tilskud
  • Energiklasse A++
*Energiklasse iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)


Høj varmtvandskomfort til en- og tofamiliehuse

Vitocal 350-G er en effektiv varmepumpe med en fremløbstemperatur på op til 70 °C. Således er den også ideel til modernisering af huse med konventionelle radiatorer. En høj varmtvandskomfort er dermed også sikret.

Varmepumpen er sammen med den samme type eller en Vitocal 300-G forberedt til den såkaldte master/slave-drift. Denne løsning anbefales til et højt varmebehov.

 

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Jordvarmepumpen Vitocal 350-G

Jordvarmepumpen Vitocal 350-G

Den kraftfulde jordvarmepumpe Vitocal 350-G er med deres vibrationsabsorberende design en af de mest støjsvage varmepumper i sin klasse.

Er der et højere behov for varme, kan Vitocal 350-G monteres i kaskade med yderligere en varmepumpe af samme type eller med en Vitocal 300-G som et master / slave system. Denne løsning kan levere op til 84,6 kW.  

Høj fremløbstemperatur ved hjælp af EVI

Jordvarmepumpen Vitocal 350-G opnår en høj fremløbstemperatur på op til 70 ° C. Det opnås ved hjælp af en EVI kølekreds (Enhanced Vapour Injection), som ved en dampindsprøjtning køler kølemidlet som derefter  kan komprimeres mere end sædvanligt. Derfor er varmepumpen Vitocal 350-G også særdeles velegnet til montering i bygninger med radiator opvarmning, som ikke er dimensioneret til lavtemperatur.

Master/slave-system til opvarmning og varmt vand

Som Master/slave løsning kan jordvarmepumpen Vitocal 350-G som master, producere høje fremløbstemperaturer til opvarmning af brugsvand, mens en Vitocal 300-G (Slave, uden egen regulering) producerer den fornødne varme til varmeanlægget. Takket være EVI kølekredsen opnår varmepumpen en meget høj COP-værdi på op til 5,0, hvilket bidrager til lave driftsomkostninger. 

Forberedt til solceller

Varmepumpen er allerede forberedt til økonomisk drift med egenproduceret strøm fra et solcelleanlæg. En intelligent styring overvåger mængden af tilgængelig strøm fra solcelleanlægget. Varmepumpen lader derved varmtvandsbeholder og bufferbeholder når det er rentabelt i forhold til egenproduktionen..

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

Vitoconnect 100
ViCare App

ViCare App

ViCare-appen giver brugeren mulighed for at styre sit varmesystem via smartphone. Driftsstatus kan til enhver tid ses, og i tilfælde af en funktionsfejl kan der hurtigt og let kontaktes den installatør, der tidligere er gemt i appen.

fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
7,5 kW
COP ved opvarmning
afhængigt af effekttrin op til 6,07
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A++ * iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
En-/to-/flerfamiliehus, erhverv, kommuner, nybyggeri og modernisering
Betjening
Einfaches RGB
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder nødvendig til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
"natural cooling"-funktion med NC-boks som option, "active cooling"-funktion med AC-boks som option
Vitocal_350-G_Schnitt.png