Vitovent 200-D – det er slut med fugtige rumhjørner


Profitér af disse fordele

  • Kontinuerlig drift sørger for behagelig rumluft
  • Afbalanceret luftfugtighed forhindrer bygningsskader
  • Ideel til allergikere takket være filtreret udeluft med pollenfilter
  • Enkel installation i ydervæggen; 230-V-tilslutning er tilstrækkelig
  • Strømbesparende ventilatorer
  • Energiklasse: B


Kompakt og fleksibel

Det kompakte boligventilationsapparat Vitovent 200-D er beregnet til be- og udluftning af enkelte rum. Den friske luft bliver filtreret og opvarmet via den indbyggede varmeveksler med varmen fra den udsugede rumluft. Varmegenvindingsgraden fra udsugningsluften udgør op til 90 %.

En luftkvalitetssensor regulerer de stille ventilatorer afhængigt af luftkvaliteten. Derved er ventilatorhastigheden kun så høj, som det kræves for at have et behageligt indeklima.

Til installation af ventilationsapparatet er det tilstrækkeligt med en gennemboring i ydervæggen og en 230-volt-tilslutning. For høj fleksibilitet samt hurtig og enkel montage kan der vælges mellem firkantet eller rund indbygningsform.


Enkel betjening og vedligeholdelse

Betjeningsenheden til ventilationsapparatet er allerede integreret i blænddækslet til indervæggen. Filtre kan nemt skiftes indefra. Den batteriløse trådløse betjeningskontakt med piezo-element gør det muligt at skifte driftsformer.

 

Fås i flere variationer

Type HR 55: 

Vitovent 200-D fås i flere varianter. Den fås i en basis model med fire driftsformer, til denne version kan man ikke tilkøbe fugtføler eller trådløs betjeningskontakt.

Type HRM 55: 

Den udvidede model fås med syv driftsformer, til denne version kan der tilkøbes fugtføler og trådløs betjeningskontakt. 

Type HRV 55:

Denne model fås med syv driftsformer og integreret elektrisk forvarmeflade, til denne version kan der også tilkøbes fugtføler og trådløs betjeningskontakt. 

Som noget nyt er det også muligt at købe vitovent 200-D med kanaltilslutning. Derved kan denne kompakte løsning bruges til indblæsning i eks. et værelse, mens man suger i baderummet. Denne løsning er dog kun mulig med kvadratisk vægmuffe, men kan bruges på alle modeller af Vitovent 200-D.

 

   

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler

wohnungslueftung-dezentral.jpg

Decentralt ventilationsapparat med varmegenvinding til enkeltrum eller lejligheder

( A ) Udeluft
( B ) Afkastluft
( C ) Tilluft
( D ) Udluftningsluft
( E ) Vitovent 200-D, monteret i ydervæggen
( F ) Trådløs betjeningskontakt (tilbehør til type HRM A55)

Decentral ventilationsenhed med varmegenvinding til individuelle værelser eller lejligheder

Den kompakte Vitovent 200-D hjemmeventilationsenhed er designet til styret ventilation i individuelle rum. Den indkommende luft filtreres og opvarmes med varmen fra den ekstraherede rumluft via den indbyggede kryds-modstrømsvarmeveksler. Graden af ​​varmegenvinding fra udsugningsluften er op til 90 procent. Op til 55 m³ luft udskiftes i timen. Ved brug af flere enheder kan komplette ventilationskoncepter implementeres.

Et gennembrud gennem ydervæggen er tilstrækkelig til at installere ventilationsenheden. Yderligere ventilationskanaler skal ikke lægges - en strømtilslutning (230 V) er tilstrækkelig. For høj fleksibilitet samt hurtig installation. Du kan vælge mellem firkantede og runde installationsenheder. Vitovent 200-D hjemmeventilationsenhed er meget velegnet, f.eks. Til bekæmpelse af fugtproblemer eller til at opretholde et behageligt indeklima.

Samtidig sparer du på varmeenergien og reducerer varmeomkostningerne, i forhold til, hvis du f.eks. åbner et vindue.

Om natten kan den indstilles således at kølig natluft kan føres ind i rummet.

 

Vitovent 200-D - elegant radiokontakt

Enkel betjening og vedligeholdelse

Kontrolenheden er allerede integreret i det indvendige vægpanel. Udskiftning af forsynings- og udeluftfiltre samt rengøring og inspektion af centrale komponenter er nemt indefra.

Den batteriløse kontakt (tilbehør) muliggør nemt skift af driftsformer for en eller flere enheder på samme tid. Det er ikke nødvendigt med kabelforbindelse eller udskiftning af batterier. Du kan også placere kontakten uden at skade væggene.

De stille, energibesparende blæsere i Vitovent 200-D reguleres kontinuerligt afhængigt af luftkvaliteten via den valgfri luftkvalitetssensor til styring i henhold til lokale krav. I automatisk tilstand er blæserhastigheden kun så høj som nødvendigt for et sundt og termisk behageligt rumklima.

Produktsnit

Oversigt

Luftflow
op til 55 m³/h
Energieeffizienzklasse nach EU-Verordnung Nr. 1254/2014
energieeffizienklasse.png
Handsteuerung: B • Steuerung nach örtlichem Bedarf: je nach Typ A oder -
Egnet til enkeltrums ventialtion
...
Varmegenvindingsgrad
op til 90 %
Anvendelsesområde
Enkelte rum eller lejligheder | Nybyggeri og modernisering
Montering
Installation i ydervæggen uden luftkanaler
Yderligere kendetegn
Integreret regulering med 7 driftstyper. Betjening via radiostyret betjeningskontakt (tilbehør) mulig. Automatisk tilpasning af volumenstrømmen afhængigt af rumluftkvaliteten i forbindelse med luftkvalitetsføler (tilbehør). Tilluftfunktion sørger for behagelig køling om sommeren (type HRM)
Vitovent-200-D-Schnitt.png