Viessmann hjælper dig med din bolig

Som husejer støder man på mange udfordringer, store som små, i forhold til at sikre et godt indeklima og holde et godt varme-niveau hele året rundt. Disse udfordringer er især aktuelle i ældre boligere. Med Viessmanns boligtips hjælper vi dig med at opdage udfordringerne og komme dem til livs.

Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige emner.


Artikler med boligtips

Udluftning af radiator

I denne artikel kan du læse om, hvordan du nemt og hurtigt kan udlufte dine radiatorer og dermed reducere dine varmeomkostninger, øge effektiviteten og holde dit hjem varmt i de kolde måneder.

Læs mere

Hvorfor er mit hjem så koldt?

I denne artikel hjælper vi dig med at finde årsagen til, hvorfor dit hjem er koldt. Derudover får du også et par tips til, hvad du kan gøre for at sikre, at dit hjem er dejligt lunt og varmt i vintermånederne.

Læs mere

Hvorfor er min radiator kold?

I denne artikel dykker vi ned i nogle af de mest almindelige problemer, når det kommer til kolde radiatorer, og hvordan du selv langt hen af vejen kan fikse dem.

Læs mere

5 tips til hvordan du forebygger skimmel

I denne artikel bliver du klogere på, hvad skimmel er og hvordan det opstår. Herefter giver vi dig nogle konkrete tips til, hvordan du kan forebygge at skimmel udvikler sig.

Læs mere

Slip af med skimmelsvamp på badeværelset

I denne artikel dykker vi ned i, hvorfor badeværelset er så udsat, når det kommer til skimmelsvamp, og hvad du kan gøre for både at undgå det kommer, men også hvad du skal gøre for at fjerne det.

Læs mere


Andre emner