Vitocal 222-G – kompakt jordvarmepumpe til fordelagtig pris


Profitér af disse fordele

 • Kompakte dimensioner til små pladsbehov
 • 220 liters integreret varmtvandsbeholder 
 • Høj betjeningskomfort – opvarmning, køling, varmt vand og ventilation via integreret Vitotronic regulering
 • Optimering af udnyttelsen af egen strøm ved fotovoltaikanlæg
 • Strømbesparende lavenergipumper til køle og varmekreds
 • Lave driftsomkostninger grundet optimeret brugsvandseffektivitet – brugsvandsenergiklasse: A+
 • Næsten lydløs, også ved opstilling i nærheden af opholdsrum grundet innovativt lydisoleringskoncept med et lydtrykniveau på maksimal 46 dB(A) (B0/W55)
 • Lave driftsomkostninger takket være optimeret sæsoneffektivitet (SCOP = Sæsonmæssig koefficient for ydelse) i henhold til EN 14825: op til 5,4 (koldt klima / lavtemperatur anvendelse)
 • COP-værdi (Coefficient of Performance) i henhold til EN 14511 (5/2018): op til 4,8 (B0 / W35)
 • Internetkompatibel grundet Vitoconnect (tilbehør) og ViCare App
 • Energiklasse A++ *
*Energiklasse iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitligt klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)
 


Effektiv, kompakt og prisattraktiv

I den kompakte brine/vand-varmepumpeenhed Vitocal 222-G er alle de komponenter, der kræves tilopvarmning af boligen og brugsvandsopvarmning allerede integreret.

Varmeydelser på mellem 5,8 og 10,4 kW gør den egnet til brug i enfamiliehuse. Fremløbstemperaturer op til 65 °C tillader brug i forbindelse med radiatorer.

Denne varmepumpe er det prisattraktive alternativ tilkompaktenheder fra 300 serien. Med dens kølekredsemed fast varmeydelse, i tre størrelser, og en elektronisk ekspansionsventil opnår den en COP (Coefficient of Performance)på op til 4,8 (iht. EN 14511 (5/2018) ved B0/W35).

 

Lille opstillingsflade

Med dens lille pladsbehov er denne varmepumpe særligt egnet til trange pladsforhold: I det kompakte kabinet er brinepumpen, varmekredspumpen og 3-vejsventil allerede placeret.

Til en let indbringning og montering af Vitocal 222-G kan det nye kølekredsmodul, takket være hydrauliske og elektriske stikforbindelser ved behov tages ud af varmepumpen og transporteres separat. Desuden kan varmepumpen grundet et fleksibelt tilslutningskoncept hurtigt tilpasses til monterings situationen på stedet.

 

Meget støjsvag

Kompaktenhedens kabinet adskiller kølemodul-/hydraulikrummet komplet fra omgivelserne og reducerer sammen med den nye tredimensionale vibrationsdæmper støj og vibration fra kølemodulet. Med et lydniveau på kun 46 dB(A) (B0/W55) hører disse kompakte varmepumper til de mest støjsvage i deres kategori.

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Reguleringen Vitotronic 200

Reguleringen Vitotronic 200, med valgfri mulighed for styring over app

Den vejrkompenserende regulering Vitotronic 200 gør betjening nemt og overskueligt med almindelig tekst og grafisk display. Det er nemt og intuitivt at skifte indstillinger på varmepumpen. Det er desuden muligt at styre sit anlæg over mobil eller tablet gennem ViCare App.  


ViCare App

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.


Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt, at fjernbetjene og overvåge kedel eller varmepumpe ved hjælp af ViCare app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010.

Vitoconnect 100

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
5,9 til 10 kW
COP ved opvarmning
afhængigt af effekttrin op til 4,3
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A++ * iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
Enfamiliehus, nybyggeri
Betjening
Einfaches RGB
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
220 liters varmtvandsbeholder integreret
Yderligere kendetegn
"natural cooling"-funktion med NC-boks som option
Vitocal_222-G_Schnitt.png


fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.