Varmtvandsbeholder til ethvert behov - Vitocell-produktsortimentet

På vores breddegrader er varmt vand en af ​​de vigtigste elementer i en husstand. Uanset om det er et brusebad om morgenen eller et afslappende bad i weekenden: For de fleste mennesker er vand, der altid er tilgængelig mere end blot et grundlæggende behov, men et kendetegn på en høj livskvalitet. Varmt vand kan genereres og opbevares på forskellige måder. Når det drejer sig om produktion, skelnes der mellem central og decentral varmeproduktion.

Speicher-Wassererwaermer.jpg

Varmtvandskomfort til hvert behov

I Vitocell-beholderprogrammet finder De den varmtvandsbeholder, der passer nøjagtigt til Deres krav. Afhængigt af vandbehovet og installationsmulighederne kan man vælge mellem gulvmonterede, sidestillede eller understillede varmtvandsbeholdere.

Das Bild zeigt einen Edelstahl Warmwasserspeicher in Kombination mit einem Ölkessel

Rustfrit stål varmtvandsbeholder

Det er især vigtigt ved opbevaring af drikkevand, at de hygiejniske standarder overholdes. Ud over Ceraprotect-emaljeringen af ​​høj kvalitet tilbyder Viessmann derfor også varmtvandsbeholdere i rustfrit stål. Disse har ikke brug for en belægning, og takket være deres kemiske egenskaber garanterer de mange års beskyttelse mod korrosion. De rustfrie stålvandsbeholdere inkluderer Vitocell 300-H og Vitocell 300-V. Enhederne fås i de tilstødende og liggende versioner.

Ekspertrådgivning, når du køber en varmtvandsbeholder

Ved langvarig, behagelig, sikker og økonomisk drift skal varmesystemet og varmtvandsbeholderen være et optimalt match fra starten. Det betyder ikke noget, om en varmepumpe, kedel med fast brændsel, olie eller gas skal kombineres med en varmtvandsbeholder eller en anden bivalent løsning. Rådgivning fra en specialistpartner er vigtig. Dette hjælper ikke kun med valg af enhed. Han tager sig også af designet, forbindelsen og eventuelt vedligeholdelse af ​​varmtvandsbeholderen. 

Varmtvandsbeholdere

Behov for varmt vand er helt forskellige i de forskellige husholdninger. Det varierer afhængigt af antallet af beboere eller også af badevanerne. Et eksempel: Når tre familiemedlemmer samtidigt skal på arbejde og i skole om morgenen, skal der inden for kort tid kontinuerligt stå meget varmt brusevand til rådighed. Hvis man kan lide at tage regelmæssige karbade, har man også brug for nok varmt vand til at fylde hele badekarret op. Og endelig skal varmtvandsbeholderen også kunne levere tilstrækkeligt meget vand, når der f.eks. i flerfamiliehuse flere forskellige steder i ejendommen samtidigt tappes varmt brugsvand. Vitocell-varmtvandsbeholdere opfylder dette behov på alle måder samt også de høje krav til udførelsen.