Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Gashybridvarme - fleksibel anvendelse af energikilder

Anmod om rådgivning nu

Når det gælder energi og opvarmning, er der mange løsninger på markedet. Beslutningen om at vælge det ene eller det andet opvarmningssystem er ikke let. En ting er sikkert: Priserne på fossile brændstoffer som gas og olie og på elektricitet er på lang sigt underlagt store udsving. Så det er så meget desto bedre, hvis du ikke er afhængig af en enkelt energikilde til din opvarmning, men i stedet kan investere i en fremtidssikret hybridløsning.

Kondenserende gasfyr plus varmepumpe

Viessmann forener højeffektiv gaskondenseringsteknologi med udnyttelse af naturlig energi. Dette energimix kombinerer "vedvarende energi" med "højeffektivitet" og giver brugeren den størst mulige frihed til at anvende den energikilde, der er mest overkommelig på det pågældende tidspunkt - vedvarende miljøvarme eller gas.

Styringsenhedens indstillinger kan tilpasses til enhver situation på energimarkedet, så der altid vælges den mest prisbillige og effektive driftsform, når energipriserne svinger.

Gashybrid-apparater

De kompakte gashybridapparater gør det muligt at finde den optimale kombination af vedvarende og konventionelle energikilder. Når det drejer sig om at eftermontere eksisterende gaskondensationsfyr med naturlig energi, har Viessmann også det rigtige system til dig: Vitocal 250-AH split-luftvarmepumpen kan kombineres med en vægmonteret eller gulvstående gaskondensationsfyr.

Vitocal 250-AH split-luftvarmepumpe i hybridtilstand