Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Oliehybridopvarmning - fleksibel anvendelse af energikilder

Anmod om rådgivning nu
Viessmann Vitocal 250-S

Når det gælder energi og opvarmning, er der mange løsninger på markedet. Beslutningen om at vælge det ene eller det andet opvarmningssystem er ikke let. En ting er sikkert: Priserne på de fossile brændstoffer olie og gas og på elektricitet er på lang sigt underlagt store udsving. Så det er så meget desto bedre, hvis du ikke er afhængig af en enkelt energikilde til din opvarmning, men i stedet kan investere i en fremtidssikret hybridløsning.

Kondenserende oliefyr plus varmepumpe

Viessmann kombinerer højeffektiv oliekondenseringsteknologi med udnyttelse af gratis naturlig energi. Dette energimix er både vedvarende og meget effektivt og giver brugerne den størst mulige frihed til at vælge den til enhver tid mest fordelagtige energikilde - vedvarende miljøenergi eller olie.

Styringsenhedens indstillinger kan tilpasses til enhver situation på energimarkedet, således at der altid vælges den mest prisbillige og effektive driftsform, når energipriserne svinger.

Olie hybrid apparater

Når det drejer sig om at eftermontere eksisterende kondenserings oliefyr med gratis naturlig energi, har Viessmann det rigtige system til dig: Vitocal 250-AH split-luftvarmepumpen kan kombineres med en vægmonteret eller gulvstående kondensering oliefyr.

Vitocal 250-AH split-luftvarmepumpe i hybridtilstand