Styring af varmeanlæg med den nye ViCare App

ViCare App tilbyder nye muligheder for varmeregulering via internettet. ViCare´s bevidst enkle grafiske overflade tillader en komplet intuitiv betjening af varmeanlægget.

Automatisk energibesparelse

Dette system er konstrueret til regulering af en varmekreds. Den ønskede rumtemperatur vælges med et fingerstrøg, og der skiftes mellem normal- og partydrift („varmt meget længe“) med et let tryk med fingeren.

Når huset forlades („undervejs“), er en enkelt kommando ligeledes tilstrækkelig for at køre varmeanlægget ned på en lavere temperatur og således spare energi. Dem der ønsker at programmere forskellige aktiveringstider for hver dag, vil hurtigt værdsætte assistentfunktionen.

En separat knap på startskærmen viser mange tips om hvordan man sparer energi.

Altid overblik over anlæggets status

Brugeren ser med det samme, om varmeanlægget fungerer som det skal. Et gult felt informerer om en forestående vedligeholdelse og ved rødt felt vises VVS-firmaets kontaktdata automatisk.

VVS-firmaets kontaktdata skal være registreret til dette formål inden da. Naturligvis bestemmer anlæggets ejer i sidste ende selv, om han vil lade VVS-firmaet overvåge sit varmeanlæg ved hjælp af denne specielt udviklede ViGuide App.


Hvad kan ViCare? Betjening og funktioner

Grundlæggende kan du betjene og styre din opvarmning med ViCare app'en. ViCare er designet til styring af op til tre varmekredse, og selve app'en har følgende funktioner:

●  Se status for hele systemet i realtid
●  Vælg den ønskede rumtemperatur
●  Indstil den ønskede varmtvandstemperatur
●  Indstil skiftetider til opvarmning og varmt vand i få, enkle trin med opvarmningstidsassistenten
●  Vis den aktuelle udetemperatur

ViCare giver dig et overblik over den aktuelle driftsstatus af varmesystemet og opvarmningen. Du kan indstille forskellige temperaturrutiner for hver dag, efter behov, så dit hjem altid har den temperatur, der passer dig. Du har også mulighed for at vælge komforttilstand, også kendt som festtilstand. Denne indstilling forlænger opvarmningstiden, så der er varmt vand i længere tid hvis du f.eks. har gæster. Du kan også vælge økonomitilstand, hvilket sænker temperaturen, når du f.eks. er væk fra hjemmet i en periode.

Komfort- og festtilstand er tilgængelig for både Android og Iphone. Bemærk , at styringen af dit varmesystem skal understøtte denne funktion.

Aktuel status for systemet og direkte kontakt til din installatør

Derudover tilbyder ViCare automatiske puch meddelelser med den aktuelle status af dit varmesystem. På denne måde er du altid opdateret på systemets driftstatus. ViCare er også din direkte linje til den installatør, der har opsat varmesystemet. Skulle der opstå fejl på systemet, er det derved let og hurtigt for dig at kontakte installatøren, der herefter kan tilgå systemet online, og få et hurtigt overblik over eventuelle fejl. 

Eventuelle fejlmeddelelser er lette at indentificere, da ViCare anvender et enkelt trafiklyssystem:

●  Grøn: Alt er OK
●  Gul: Vedligeholdelse er forestående
●  Rød: Der er fejl på systemet

Hvis der vises en rød fejlmeddelelse, vises kontaktinformationen til din installatør automatisk. For at aktivere denne funktion, behøver du kun at vælge kontaktinformationen på installatør firmaet, og gemme det i app'en. En anden mulighed er, at forbinde installatøren direkte til varmesystemet. Dette kræver en serviceudgivelse, hvilket du kan gøre med bare to klik. Herved er det muligt for installatøren, at opdage eventuelle fejl på systemet tidligt, og i nogle tilfælde at afhjælpe fejlene online, eller komme ud til din bolig med de rette reservedele.

Video om ViCare App

For at afspille videoen, tryk på play. Bemærk, at data overføres til YouTube ved at åbne videoen. For yderligere oplysninger henviser vi til vores privatlivspolitik.

ViCare App

ViCare App – Giver dig energibesparelse, komfort og sikkerhed


Installation af ViCare

Installation af ViCare

Det er let og hurtigt at installere ViCare. Følgende krav gælder:

●  Internetadgang
●  Smartphone eller tablet med iOS eller Android operativsystem
●  Viessmann internetgrænseflade Vitoconnect 100, type OPTO 1 eller varmesystem med indbygget WiFi

Når du har installeret ViCare og foretaget serviceudgivelsen, kan den installatør du ønsker, holde øje med dit system ved hjælp af ViGuide app'en for professionelle fagfolk. 


Viessmann ViCare App

Download

ViCare kan bruges i forbindelse med et internetbaseret Viessmann varmeanlæg eller i forbindelse med WLAN-modul Vitoconnect 100. Den er tilgængelig via dit VVS-firma.Få del i de mange fordele med ViCare


ViCare App - Sikkerhed

Sikkerhed

Altid overblik over driftstatus

●  Se på et øjeblik, om alt kører, som det skal
●  Et gult felt informerer om forestående vedligeholdelse
●  Ved rødt felt vises kontaktinformation på det tilknyttede VVS-firma


ViCare App - omkostningsbesparelse

Energibesparelse

Nem indstilling af temperaturrutine giver besparelse ved fravær fra hjemmet

●  Nem, komfortabel betjening af varmeanlægget
●  Programmér den daglig rutine og opnå automatisk energibeparelser
●  Indstilling af basisfunktioner med få klik


ViCare App - Bekymringsfri overvågning

Bekymringsfri overvågning

Den direkte forbindelse til installatøren

●  Gem VVS-firmaets kontaktinformation
●  Hurtig og effektiv hjælp – VVS-firmaet har alle vigtige informationer
●  Bekymringsfri overvågning med hensyn til sikkerhed og vedligeholdelse


ViCare Smart Climate Solutions

ViCare Smart Climate Solutions

ViCare Smart Climate Solutions

ViCare Smart Climate løsninger fra Viessmann er den nyeste generation af enheder til praktisk individuel rumstyring. Du kan spare energiomkostninger med dem. Betjeningen af ​​ViCare Smart Climate er særlig let. Når du er installeret, er alt hvad du behøver, ViCare-appen for at indstille den korrekte temperatur i hvert rum. Du kan få præcise oplysninger om kompatibilitet fra din specialistpartner.


Brugerbetingelser for ViCare og Vitotrol Plus