Styring af varmeanlæg med den nye ViCare App

ViCare App tilbyder nye muligheder for varmeregulering via internettet. ViCare´s bevidst enkle grafiske overflade tillader en komplet intuitiv betjening af varmeanlægget.

Automatisk energibesparelse

Dette system er konstrueret til regulering af en varmekreds. Den ønskede rumtemperatur vælges med et fingerstrøg, og der skiftes mellem normal- og partydrift („varmt meget længe“) med et let tryk med fingeren.

Når huset forlades („undervejs“), er en enkelt kommando ligeledes tilstrækkelig for at køre varmeanlægget ned på en lavere temperatur og således spare energi. Dem der ønsker at programmere forskellige aktiveringstider for hver dag, vil hurtigt værdsætte assistentfunktionen.

En separat knap på startskærmen viser mange tips om hvordan man sparer energi.

Altid overblik over anlæggets status

Brugeren ser med det samme, om varmeanlægget fungerer som det skal. Et gult felt informerer om en forestående vedligeholdelse og ved rødt felt vises VVS-firmaets kontaktdata automatisk.

VVS-firmaets kontaktdata skal være registreret til dette formål inden da. Naturligvis bestemmer anlæggets ejer i sidste ende selv, om han vil lade VVS-firmaet overvåge sit varmeanlæg ved hjælp af denne specielt udviklede Vitoguide App.

Bestil rådgivning
Gratis og uforpligtende

Faglig rådgivning

Viessmann ViCare App

Download

ViCare App kan bruges i forbindelse med et internetbaseret Viessmann varmeanlæg eller i forbindelse med WLAN-modul Vitoconnect 100. Den er tilgængelig via dit VVS-firma.

ViCare App - Sikkerhed

Sikkerhed

Varme og fornemmelsen af sikkerhed

●  Se på et øjeblik, om alt kører som det skal
●  Et gult felt informerer om en forestående vedligeholdelse
●  Ved rødt felt vises adressen på det gemte VVS-firma

ViCare App - omkostningsbesparelse

Energibesparelse

Nem indstilling af komforttemperatur – besparelse ved fravær fra hjemmet

●  Nem, komfortabel betjening af varmeanlægget
●  Programmér den daglig rutine og opnå automatisk energibeparelser
●  Indstilling af basisfunktioner med et knaptryk på smartphonen

ViCare App - Bekymringsfri overvågning

Bekymringsfri overvågning

Den direkte forbindelse til fagmanden – for alle tilfældes skyld

●  Gem VVS-firmaets kontaktdata
●  Hurtig og effektiv hjælp – VVS-firmaet har alle vigtige informationer
●  Bekymringsfri overvågningspakke med hensyn til sikkerhed og vedligeholdelse

WLAN-modul Vitoconnect 100 - tilslutninger

WLAN-modul Vitoconnect 100

WLAN-modulet Vitoconnect 100 er grænsefladen mellem kedlen og ViCare. Det tilsluttes direkte til Vitotronic reguleringen med et kabel. Et netstik til strømforsyningen medfølger. Det kun ti gange ti centimeter store modul er beregnet til vægmontage.

Modulet forbindes og registreres med internettet via Plug & Play. Dertil scannes den vedlagte QR-kode ganske enkelt med smartphonen. Vitoconnect 100 er kompatibel med mobile enheder og styresystemer fra iOS 8.0 og Android 4.4. Kontrol-LED'er viser datakommunikationen mellem varmekilde og internet.

I Vitoconnect 100 blev der realiseret et omfattende sikkerhedskoncept, som har bestået VDE-kontrollen til Smart Home informationssikkerhed.

ViCare styrer også eksisterende Viessmann varmeanlæg

De fleste Viessmann gas- og olie varmeanlæg, som er installeret fra 2004 og frem, samt Viessmann varmepumper fra 2010 kan nu betjenes billigt, enkelt og hurtigt online fra overalt med ViCare.

ViCare - Vitoconnect 100 - Vitoguide

Systembetingelser

ViCare tillader overvågning og regulering af kedlen gennem Viessmann Vitoconnect 100 som komunikerer med Vicare gennem det hjemmelige WLAN. Efter valg og frigivelse fra kunden i appen, tilordnes anlægget VVS-partneren ved hjælp af Vitoguide. Således kan han om nødvendigt yde en hurtig og effektiv hjælp.

Betingelser

  • Internetadgang via bredbåndsforbindelse
  • Smartphone med Apple iOS fra version 8.0 eller Google Android fra version 4.4
  • Viessmann internet-interface Vitoconnect 100, type OPTO 1
  • Viessmann olie- eller gasvarmeanlæg fra produktionsår 2004. Varmepumper fra produktionsår 2010 Nøjagtige informationer om kompatibilitet, også om Viessmann fastbrændselskedler, får du hos dit VVS-firma.