Gasopvarmning med kondenseringsteknologi

Viessmann gaskedler med kondenseringsteknologi omdanner op til 98% af den energi der bruges, til varme. Til sammenligning kan de fleste varmesystemer uden kondenseringsteknologi, f.eks. kedler med lav temperatur, kun opnå ca. 87% under de samme betingelser.

Kondenseringsteknologi fungerer ved varme der udvindes fra røggassen via kondensation af den vanddamp, den indeholder. Dette er muligt ved hjælp af Inox-radial-varmeveksleren, der er udviklet af Viessmann. Varmen der udvindes, returneres derefter til varmesystemet. Dette øger effektiviteten, sænker opvarmningsomkostningerne og reducerer miljøforurening. 

Illustration: sådan virker en gaskondenserende kedel

Spar ressourcer med fremtidssikker opvarmningsteknologi

Med et gasfyr fra Viessmann får du en fremtidssikker opvarmningsløsning. Takket være forbrændingssystemet i vores enheder, justeres gaskondensatorerne automatisk til forskellige typer gas - inklusiv bio naturgas. Varmesystemerne opfylder dermed kravene til ressourcebesparende opvarmningsteknologier.

Endnu en fordel ved at vælge gasopvarmning er, at alt der kræves er en gasforbindelse. Dertil er de kompakte gaskondenserende kedler pladsbesparende, og kan installeres hurtigt og nemt i mindre rum som f.eks. bryggers eller kælderrum. Derfra forsyner systemet sikkert og pålideligt dit hjem med den nødvendige varme.

Gasopvarmning kan med fordel kombineres med et solvarmeanlæg

Gasopvarmning med solteknologi

Gasopvarmning kan med fordel kombineres med et solvarmeanlæg, for derved at kunne benytte gratis solenergi. Dette sænker på sigt varmeomkostninger, og beskytter miljøet, da solteknologien kan overtage opvarmningen af vandet, og på nogle tidspunkter næsten fuldstændig erstatte det egentlige varmesystem.

I tilfælde af spidsbelastninger tændes den eksisterende gasopvarmning. Derved dækkes varmebehovet altid på en yderst effektiv måde. Alle Viessmann kedler er designet med muligheden for bivalent drift med solteknologi.


Gasfyr Gasfyr

Gaskedelprogrammet fra Viessmann opfylder ethvert krav om effektiv og økonomisk opvarmning.