Vitosol 200-F – En ydelsesstærk fladekollektor med det patenterede absorber lag ThermProtect

Den kraftfulde fladekollektor Vitosol 200-FM er det ideelle supplement til alle varmesystemer. Med deres absorber areal på 2,3 m², kan disse solpaneler tilpasses til ethvert energibehov.

Få disse fordele med Vitosol 200-FM

  • Effektiv fladekollektor med det skiftende absorber lag ThermProtect
  • Ingen overophedning og dannelse af damp i anlægget ved lavt forbrug
  • Øget soldækning til overskudsvarme og varmt brugsvand
  • Egnet til alle tagtyper
  • Lavere energiomkostninger grundet gratis energi fra solen
Solkollektor Vitosol 200-FM

Solkollektor Vitosol 200-FM

De kraftfulde Vitosol 200-FM solkollektorer er den ideelle tilføjelse til ethvert varmesystem. Med deres absorberende overflade på 2,3 m² tilpasser solfangeren sig til det respektive energibehov.

På årsbasis producerer de op til 60 procent af den energi, der ellers kræves til opvarmning af drikkevand, og bidrager til opvarmningsstøtten. I forbindelse med en kondenserende kedel kan mere end en tredjedel af den årlige energi til opvarmning og varmt vand spares kan takket være gratis solenergi.

ThermProtect forhindrer overophedning

Et intelligent absorberende lag beskytter samlerne mod overophedning. ThermProtect-teknologien, der er patenteret af Viessmann, slukker for yderligere energiforbrug, når en bestemt temperatur nås, når solcylinderen er opvarmet fuldt ud.

ThermProtect med Vitosol 200-FM resulterer i et højere udbytte end konventionelle pladesamlere, da mere generøse dimensioner er mulige.

ThermProtect

ThermProtect

Over skiftetemperaturen ændres absorberlagets krystalstruktur, øger varmestrålingen mange gange og reducerer solfangeren. Dette betyder, at stagnationstemperaturen er betydeligt lavere, og at der dannes damp i solkredsen.

Når solfangertemperaturen falder, vender krystalstrukturen tilbage til sin oprindelige tilstand. Derefter absorberes mere end 95 procent af den indfaldende solenergi og omdannes til varme. Kun de resterende fem procent afspejles. Ændringen af ​​krystalstrukturen er på ubestemt tid reversibel, og funktionen er permanent tilgængelig.

Attraktivt på alle tage

Vitosol 200-FM er det rigtige valg, hvis solfangeren skal forsynes med en ramme i en individuel RAL-farve. Det er malet mørkeblåt som standard og tilpasser sig næsten enhver tagflade. For harmonisk tagintegration kan Vitosol 200-FM, type SV2G (lodret) eller type SH2G (vandret) installeres næsten i flugt med tagbeklædningen.

Solarkollektor Vitosol 200-F (Typ 5DIA)

Vitosol 200-F (Typ 5DIA)

Et alternativ til individuelle samlere er Vitosol 200-F stort arealsamler (type 5DIA) med et absorberareal på 4,87 m².

Permanent tæt og godt isoleret

Den alsidige buede aluminiumsramme og den sømløse rude omkring garanterer permanent tæthed og høj stabilitet af solfangeren. Bagvæggen er punkteringssikker og korrosionsbestandig. Meget effektiv varmeisolering reducerer varmetab, især i overgangsperioder og om vinteren.

Nem konstruktion

Samlerne er særligt lette at montere. Integrerede strømnings- og returrør muliggør sikker installation af endnu større samlerarrays ved hjælp af fleksible korrugerede rørforbindelser i rustfrit stål. Op til tolv solpaneler kan let tilsluttes hinanden.

Fladekollektorerne er universelt velegnede til installation på tag, til tagintegration og forhøjet installation, f.eks. På flade tage. Det nemme at installere Viessmann-fastgørelsessystem består af statisk testede og korrosionsbestandige komponenter i rustfrit stål og aluminium.

Godt forseglet og velisoleret

Den buede aluminiumsramme og veludførte rude-kantning garanterer permanent tæthed og høj stabilitet af solfangeren. Bagpanelet er punkteringsfri og korrosionsbestandig. En meget effektiv varmeisolering reducerer varmetab specifikt i overgangsperioder og om vinteren.


Produktsnit

Übersicht

Bruttofläche
2,51 m² (SV2F/SH2F), 2,56 m² (SV2G/SH2G)
Absorberfläche
2,32 m²
Kollektortyp
icon-solar.png
Flachkollektor
Design
Rahmen in dunkelblau. Auf Wunsch ist der Rahmen in allen anderen RAL-Farbtönen lieferbar.
Einsatzbereich
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Wohngebäude, Gewerbe, Kommunen | Neubau und Modernisierung.
Montageart
Flachkollektor für senkrechte (Typ SV2F) oder waagerechte (Typ SH2F) Montage, für Flach- und Schrägdachmontage, Typ SV2G (senkrecht) und SH2G (waagerecht) für Dachintegration.
Weitere Merkmale
Zur Erwärmung von Trinkwasser, Heizungs- und Schwimmbadwasser über einen Wärmetauscher.
Vitosol-200-FM-Schnitt.png

Energie-Spar-Check-2s.jpg
Geprüftes Berechnungsverfahren

TÜV-zertifizierter Gebäude-Energie-Spar-Check

Neue Solaranlage kaufen und finanzieren
Günstig zur neuen Solaranlage

Finanzierung

Prospektanforderung.jpg
Prospekte

Online-Anforderung