Vitocal 300-G – varme fra jorden og grundvandet

 

Profitér af disse fordele

  • Udnyttelse af den gratis varme fra jorden og grundvandet
  • Dobbelt lyddæmpning, der sikrer en støjsvag drift
  • Effektiv kompressor giver høj fremløbstemperatur
  • Energiopgørelse til ansøgning om støttemidler
  • Master/slave-løsning til højere varmebehov
  • Energiklasse A++ *
*Energiklasse iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)
 

>Link til Energistyrelsen

 

Pålidelig varmeforsyning på kolde dage

Vitocal 300-G indvinder regenerativ varme fra jorden eller grundvandet. Den er lige så egnet til nybyggeri som til modernisering af en- og tofamiliehuse.

Afhængigt af den tilgængelige energi fra naturen er Vitocal 300-G enten konfigureret som brine/vand-varmepumpe til udnyttelse af jordvarme eller som vand/vand-varmepumpe til varme fra grundvandet.


Regulering med energiopgørelse

Betjeningen af reguleringen Vitotronic 200 er takket være klartekst-menustyring og grafikvisning enkel og intuitiv. Den gør det også muligt at generere en differentieret energiopgørelse, der er anerkendt af instanser med ansvar for tildeling af tilskud.

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Høj ydelse og lavt støjniveau

Den kraftfulde Compliant Scroll-kompressor i varmepumpen Vitocal 300-G giver høj driftssikkerhed og meget stille drift. Den stille drift sikres gennem en dobbelt dæmpning med vibrationsdæmpende konstuktion, der samtidig yder flot dæmpning af luftbåren støj. Samtidigt sikrer kompressoren en høj ydeevne faktor (COP til 5,0), og en fremløbstemperaturer på op til 65 ° C.

Kølekredsens overvågningssystem (RCD) overvåger permanent kølekredsen i Vitocal 300-G og sammen med den elektroniske ekspansionsventil tilpasser sig automatisk til den højeste effektivitet ved ethvert driftspunkt og dermed opnås høj effektivivtet hele året.

Kaskadeløsning ved højt varmebehov.

I bygninger med et højere varmebehov, er det muligt at opbygge et kaskade anlæg i moduler efter pricippet master/slave. Denne løsning kan enten bruges som traditionel jordvarmepumpe eller bruges som grundvandsvarmepumpe der indvinder energien fra grundvandet. Løsningens design med separate kompressorkredse, sikrer også særlig høj effektivitet i dellast, og tillader samtidig drift af centralvarme og vandopvarmning. Styringen af slave-varmepumpen overtages af master varmepumpen.

Reguleringen Vitotronic 200

Reguleringen Vitotronic 200, med valgfri mulighed for styring over app

Den vejrkompenserende regulering Vitotronic 200 gør betjening nemt og overskueligt med almindelig tekst og grafisk display. Det er nemt og intuitivt at skifte indstillinger på varmepumpen. Det er desuden muligt at styre sit anlæg over mobil eller tablet gennem ViCare App.  

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

Vitoconnect 100
ViCare App

 ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
5,9 til 42,8 kW
COP ved opvarmning
afhængigt af effekttrin op til 6,58
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A++ * iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
En-/to-/flerfamiliehus, erhverv, kommuner, nybyggeri og modernisering
Betjening
Einfaches RGB
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder nødvendig til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
"natural cooling"-funktion med NC-boks som option, "active cooling"-funktion med AC-boks som option
Vitocal_300-G-46-kW_Schnitt.png