Varmepumpen Vitocal 200-A i monoblock-udførelse udnytter miljøvenligt og økonomisk varmen i luften.

Luft-/vandvarmepumper i monoblockudførelse udmærker sig ved opdeling i en inde- og en udeenhed, hvor forbindelsesledningerne er fyldt med vand.


Få disse fordele med vitocal 200-A

 • Luft-/vand-varmepumper i monoblock-udførelse, 4 til 12 kW (ved A-7/W35)
 • Lave driftsomkostninger på grund af  høj COP værdi (COP =Coefficient of Performance) efter EN 14511: op til 5,0 (A7/W35) og op til 4,2 (A2/W35) 
 • Opvarmning og køling i en unit på grund af reversibel kølekreds.
 • Særdeles lydløs på grund af avanceret akustisk design (AAD), ideel til rækkehusbebyggelser
 • Førsteklasses produktkvalitet og moderne tidsløst design – fremstillet i Tyskland
 • Maksimal fremløbstemperatur op til 60 grader °C
 • Monoblock indedel med lavenergi cirkulationspumpe, 3-vejsomskifterventil og regulering, ved udførsel med opvarmning/køling med integreret gennnemstrømningsvandvarmer.
 • Nem og overskuelig Vitotronic regulering, der er let at betjene med tekst og grafikvisning
 • Mulighed for regulering af Viessmanns ventilationsprodukter
 • Intet behov for kølecertifikat på grund af hermetisk lukket kølekreds
 • Ingen mindsteafstande mellem inde- og udeenhed
 • Forberedt til brug af egenproduceret strøm, f.eks. fra solcelleanlæg  
 • Kan styres over mobilen eller tablet ved tilkøb af tilkøbsmodulet Vitoconnect 100
 • Energiklasse *A++/A++

 

Energiklasse efter EU-forordning Nr. 81172013 opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – nedre – (35 grader C)Middeltemperaturanvendelse (55 grader C)

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Luft/vand varmepumpen Vitocal 200-A

Luft-/vand-varmepumpe Vitocal 200-A

Varmepumpen Vitocal 200-A i monoblokudførsel udnytter miljøvenligt og gratis den varme, der er i luften. Den kan kun vælges til opvarmning eller til opvarmning og køling.

Kompakte monoblok-udeenheder

De nye udeenheder i tidløst design er iøjnefaldende. Produkterne med en eller to ventilatorer er af egen udvikling og produktion. Ud over meget gode ydelsesværdier har produkterne en fremragende forarbejdnings- og produktkvalitet – fremstillet i Tyskland.

Kort montagetid uden kølecertifikat

Den kompakte væghængte indeenhed med hydraulik og regulering er lydløs og kan monteres tæt på et opholdsrum. Forbindelsesledningerne til udeenheden fyldes med vand, og installatøren har ikke brug for kølecertifikat til installationen. På grund af den høje grad af forudinstallerede komponenter og afstemte tilbehørsdele kan Vitocal 200-A installeres på kort tid.

Hybrid drift med et eksisterende anlæg

Som led i en modernisering er varmepumpen velegnet til hybride løsninger. I en hybrid løsning bibeholdes det eksiterende anlæg til at dække spidsbelasninger, mens varmepumpen bruges til at dække det daglige forbrug. Derved forbedres anlæggets effektivitet bertydeligt.  

 

 

Rækkehusopstilling med vitocal 200-A

Meget støjsvag drift, ideel til rækkehuse

Den absolut mest lydløse udeenhed i denne konstruktion

Udeenhederne til monoblock-varmepumperne følger Advanced Acoustic Design (AAD) under hensyntagen til de akustiske specifikationer. Således optimeres frekvensspektret, således at dybe toner kan skubbes til et højere frekvensområde. Der bliver de opfattet som mindre forstyrrende og kan bedre dæmpes af byggemassen.

Vitocal 200-A egner sig således særligt til  montering i tæt bebyggede områder som f.eks. rækkehusebebyggelser.


Vitotronic 200

Varmepumperne kan styres overalt med tilkøbsmodulet Vitoconnect (tilbehør) og den gratis Vicare app. Desuden er det muligt at kombinere med vitotronic 200 med den centrale ventilationunit Vitovent.

Regulering Vitotronic 200
Vitoconnect 100

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

ViCare App
fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.