Vitocal 222-A omsætter miljøvenligt og effektivt energien indeholdt i udendørsluften.

Luft/-vand-varmepumper i monoblok design er kendetegnet ved en indendørs og udendørs enhed, hvor forbindelsesledningerne mellem enhederne er fyldt med vand.


Udnyt disse fordele:

 • Luft/-vand-varmepumper i monoblok design, 2,3 til 12,0 kW (A2 / W35)
 • Lave driftsomkostninger på grund af den høje COP-værdi (COP = Coefficient of Performance) efter EN 14511: Op til 5,0 (A7/W35) og op til 4,1 (A2/W35)
 • Stor komfort på grund af reversibel udførelse til opvarmning og køling
 • Høj varmtvandskomfort på grund af integreret varmtvandsbeholder med 220 liter indhold
 • Særligt støjsvag i drift på grund af Advanced Acoustics Design (AAD)
 • Høj produktkvalitet og moderne, tidløst design - Made in Germay
 • Maksimal fremløbstemperatur: Op til 60 grader C
 • Monoblock indeenhed med højtydende cirkulationspumpe, 3-vejsventil, sikkerhedsgruppe, regulering og integreret gennemstrømningsvarmer
 • Let betjenelig Vitotronic regulering med tekst og grafikvisning
 • Mulighed for at regulere Viessmanns ventilationsprodukter.
 • Intet minimumsafstand mellem indendørs og udendørs enhed
 • Optimal udnyttelse af egenproduceret strøm fra solcelleanlæg
 • Kan styres over app med tilkøbsmodulet Vitoconnect og ViCare app
 • Energiklasse: * A++ / A  |  Typ 221.A04: A+ / A
*Energiklasse efter EU forordning nr. 811/2013 køling, gennemsnitlige klimaforhold – lav- (35 grader C) og middeltemperaturanvendelse (55 grader C)
Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Luft/-vand- varmepumpe Vitocal 222-A

Vitocal 222-A i monoblock-udførsel udnytter energien i udendørsluften på en miljøvenlig og effektiv måde. Varmepumpen kan både varme og afkøle. Den kompakte enhed har en integreret 220 liter varmtvandsbeholder.

Kompakt monoblock-udeenhed

De nye udeenheder i tidløst design er behageligt iøjnefaldende. Apparaterne med en eller to ventilatorer kommer fra vores egen udvikling og produktion. De har derfor, ud over meget gode ydelsesværdier, en fremragende produktkvalitet – Made in Germany.

Vitocal 222-A

Innovativt Advanced Acoustic Design

Udendørsenheden til Vitocal 222-A følger Advanced Acoustic Design (AAD) under hensyntagen til strukturelle akustiske specifikationer. Resultatet er næppe hørbart. Den høje kvalitet og lydoptimerede blæser i forbindelse med en intelligent hastighedsstyring bidrager væsentligt til reduktionen af luftbåren støj ved fuld og delvis belastning. Lave frekvenser undgås stort set, hvilket ellers ville opfattes som forstyrrende med konventionelle varmepumper.

Kort montage tid - Uden kølecertifikat

Den kompakte, gulvstående indeenhed er stille og kan installeres tæt på opholdsstuen. Tilslutningsrørene til udendørsenheden er fyldt med vand, Hvilket gør den kan monteres uden krav om kølecertifikat. På grund af de mange forudinstallerede komponenter og tilbehør, kan Vitocal 222-A installeres på meget kort tid.

Høj brugsvandskomfort

Vitocal 222-A er udstyret med en stor integreret 220-liters varmtvandsbeholder og den nyudviklede tilstrømningsdifusor sikrer meget god lagring, hvilket sikrer en høj brugsvandsvolumen på op til 290 liter (ved 40 ° C).

Rækkehus opstilling

Utrolig lydsvag

Med et lydtryksniveau på kun 35 dB (A) på en afstand på tre meters afstand (nattilstand) er den nye udendørs enhed (med en blæser)  en af de mest støjsvage enheder af denne type. Det er derfor ikke noget problem at installere tæt på nærliggende ejendom eller i tæt bebyggede områder, såsom rækkehusbyggeri.


Vitotronic 200

Vitotronic 200 med WLAN-Option

Gennem Vitotronic 200 reguleringen kan varmepumperne også fjernstyres over tilkøbsmodulet Vitoconnect (tilbehør) og den gratis ViCare App. Desuden er det muligt at integrere styring af Viessmann´s centrale boligventilationsprodukter..

Vitoconnect 100 skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010 med vitotronic styring

Vitoconnect 100
ViCare App

ViCare App

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktdetaljer Vitocal 222-A

Produktschnitt Luft-Wasser-Wärmepumpe Vitocal 222-A