Varmtvand buffer beholder

Opbevar varmen og gem den til et senere tidspunkt: Bufferlagertankens opgave er at lagre termisk energi, dvs. at buffer den. Denne varme kan bruges til at levere varme og varmt vand. Viessmann bufferlagertanke tilpasses til dit individuelle behov.

Heizwasser-Pufferspeicher.jpg

Vitocell-bufferbeholdere kræver kun lidt plads at stå på. Takket være det flotte design kan de også altid installeres i rum, der bruges til flere formål.
 

Alsidige lagertanke

Den centrale opgave for en Viessmann bufferlagertank er at absorbere varme og frigive den igen, når det er nødvendigt. I mellemtiden lagres den termiske energi. Dette gør bufferlageret til en fremragende tilføjelse til varmesystemet og kan kombineres med forskellige varmesystemer. Afhængigt af modellen kan de forskellige lagertanke fra Viessmann bruges sammen med kedler med fast brændsel, med varmepumper, men også med solsystemer.

Et solvarmesystem producerer for eksempel en særlig stor mængde termisk energi i løbet af dagen ved frokosttid. Men i denne periode er de fleste beboere i en husstand ofte slet ikke hjemme. Højdepunkterne for forbrug af varme og varmt vand er derimod om morgenen og aftenen. For at energien ikke går tabt, lagres den i solbufferlageret.

Bufferlagertank med ferskvandsmodul

Hvis en bufferlagertank suppleres med et ferskvandsmodul, opvarmes drikkevandet i henhold til princippet om kontinuerlig strømning. Fordelen ved en sådan opbevaringstank er, at den til enhver tid kan give frisk varmt vand.

Vitocell 100-E serien tilbyder buffercylindre med en cylindervolumen fra 46 liter og op til buffercylindre med 2.000 liter. Til kombineret opvarmning suppleres det med Vitotrans 353 ferskvandsmodulet - en kompakt, fuldstændigt præfabrikeret ferskvandstation.

Vitocell 140-E-modellen kan også bruges sammen med ferskvandsmodulet. Det tilbyder også en varmespole, for eksempel til tilslutning af solfangere. Denne Viessmann-bufferlagertank er derfor også velegnet til bivalent opvarmning.

Multivalente bufferlagertanke fra Viessmann

De multivalente bufferlagertanke kombinerer ikke kun opvarmningsvand og varmt vandsforsyningen. De kan også fyldes med varmen fra flere varmegeneratorer.

For eksempel, hvis en varmepumpe ikke leverer nok varme til det aktuelle behov, anvendes en ekstra varmegenerator. Det er ens, når du slutter bufferlagertanken til et solvarmesystem. Vitocell 340-M tilbyder en kompakt og pladsbesparende løsning med integreret varmebatteri af stål til tilslutning af solfangere.