Digital opvarmning med Viessmann apps

Smartphones og apps er blevet uundværlige i hverdagen. Viessmann tilbyder sine VVS-partnere og slutbrugere af Viessmann varmeteknologi mange nyttige apps til styring af varmeanlæg via internettet samt omkring emnet opvarmning.


Viessmann Apps til private

For mange private, er brugervenligheden af varmesystemet i hjemmet, en lige så høj prioritet, som sikkerhed og økonomiske fordele. Med de to apps til varmestyring, ViCare og Vitotrol, har Viessmann udviklet to hjælpemidler, der netop imødekommer de vigtigste prioriteter og behov. 

ViCare til digital opvarmning via smartphone

Forbind dit varmesystem med Viessmann Apps

For at forbinde dit varmesystem med en af Viessmanns apps til varmestyring, kræver det en internetgrænseflade. Afhængigt af den anvendte app, kan der enten benyttes Vitoconnect eller Vitocom 100. Begge enheder opretter forbindelse mellem app og varmesystem. Ved brug af en af disse løsninger, er der flere fordele for dig som privat. Dette da det er muligt både at styre systemet fra appen, samt muligt for dit tilknyttede vvs-firma at foretage fjernvedligeholdelse.

Vitoconnect bruges oftest sammen med ViCare appen, i forbindelse med varmesystemer i en- og tofamiliehuse. Vitocom 100 bruges derimod oftest sammed med Vitotrol appen, i forbindelse med mere komplekse systemer såsom kommercielle applikationer.

ViCare App – Nye muligheder for digital varmestyring

ViCare App tilbyder nye muligheder for varmestyring via internettet. ViCare's enkle grafiske overflade tillader en komplet intuitiv betjening af varmeanlægget.

Automatisk energibesparelse

Den ønskede rumtemperatur vælges med et fingerstrøg, og der skiftes mellem normal- og partydrift („varmt meget længe“) med et let tryk med fingeren.

Når huset forlades („undervejs“) er en enkelt kommando ligeledes tilstrækkeligt for at køre varmeanlægget ned på en lavere temperatur og således spare energi. Hvem der ønsker at programmere forskellige aktiveringstider for hver dag, vil hurtigt værdsætte assistentfunktionen.

Desuden viser en separat knap på startskærmen tips til, hvordan der spares energi.

ViCare App til varmeanlægget

Vitotrol App – Betjening og styring af varmeanlæg med Vitotronic regulering

Viessmann Vitotrol App tillader betjening af Viessmann varmeanlæg med Vitotronic regulering. Betjeningen kan foretages nemt og intuitivt overalt og på alle tidspunkter. Foruden betjeningsfunktioner har Vitotrol App generelle og kontekstrelaterede hjælpefunktioner. Vitotrol App'en fås til mobile enheder med styresystem iOS eller Android.

Vitotrol App til betjening af varmekredsene


Apps til Viessmann VVS-partnere

Viessmann tilbyder vores VVS-partnere flere forskellige apps, som hjælper i det daglige arbejder hos kunden. For at kunne bruge disse apps fulde funktionsomfang, kræves der adgangs-/login-data.    

ViGuide - Nem digital kundeservice

ViGuide er den centrale start for professionelle installatører. Med ViGuide har du overblik over dine tilsluttede kundeanlægs status, samt adgang til de aktuelle driftsdata. Du ser straks fejlmeldinger, og har direkte indblik i reservedels-dispositionen samt adgang til den direkte online-bestilling af delene.

Du bliver informeret via automatiserede meddelelser, og kan reagere med det samme. Det forkorter serviceprocesser, sænker driftsomkostninger, professionaliserer din kundeservice og øger kundetilfredsheden.

ViGuide - digital servicecentral for installatører

Reservedels app

Reservedels appen giver installatøren en hurtig og nem hjælp ved onsite-service på kundens varmeanlæg. Desuden tillader denne app servicefirmaer en geobaseret registrering af ibrugtagninger samt garanti-/serviceindsatser. Nyttig er også:

  • Stregkode-scan (også offline) af de pågældende produkter og reservedele
  • Tilgængelighedstjek af reservedele med kortfunktion
  • Reservedelsbestilling
  • Hjælp ved ibrugtagninger og serviceindsatser
Reservedels app