Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Tilmeld dig her
På billedet ses Vitocal 200-A Pro på 64 kW placeret i Hedehusene.

Rådgivning om store varmepumper

  

Vi inviterer til åbent hus:

  • Tirsdag d. 21. maj kl. 14-17
  • Torsdag d. 6. juni kl. 14-17
  • Tirsdag d. 18. juni kl. 14-17
  • Torsdag d. 27. juni kl. 14-17

Få rådgivning om store varmepumper og hvordan de kan inkorporeres i den aktive energiomstilling.

Du får mulighed for at opleve en Vitocal 200-A Pro 64 kW i drift og vi tilbyder at lave en energiberegning på netop dit projekt.  

Tilmeld dig via formularen nedenfor.

Som leverandør inden for varmepumpebranchen, ser vi det som et naturligt valg at vi går forrest som virksomhed i den grønne omstilling. Det vi har gjort nu, med installationen af en 64 kW varmepumpe, gør at vi kan erstatte gasforbruget fra vores gamle 60 kW gaskedel. Vi reducerer vores udgifter til varme, samtidig reducerer vi firmaets CO2-udledning. Ud med den gamle gaskedel, ind med en ny varmepumpe.” Carsten Knudsen, administrerende direktør i Viessmann Danmark

Åbent hus Vitocal 200-A Pro

Tilmeld dig et af følgende åbent hus-arrangementer nedenfor.Jeg accepterer privatlivspolitikken. Jeg accepterer hermed, at Viessmann kontakter mig pr. e-mail eller telefon, for at besvare min anmodning og videresende mine data til en certificeret installatør med henblik på at imødekomme din forespørgsel.

Ja, Viessmann Climate Solutions og Viessmann Danmark kan bruge min e-mailadresse til markedsføring og holde mig informeret om de nyeste produkter og tjenester. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med virkning fremadrettet.

Indholdet af e-mails kan blive optimeret til mig, og åbninger og klik kan registreres til dette formål i overensstemmelse med  privatlivspolitikken. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med virkning fremadrettet.

Fejl

Vi kan i øjeblikket ikke behandle din anmodning. Prøv venligst igen senere