Vitoladens 300-T – verdensmesteren

Profitér af disse fordele

  • Hedeflade solgt i flere millioner eksemplarer
  • Korrosionsbestandig varmeveksler af rustfrit stål
  • Omdannelse af det anvendte brændstof til varme med op til 97 procent
  • Balanceret aftræk eller rumluftafhængig drift
  • Støjsvag drift takket være integreret lyddæmper
  • Energiklasse: A


Den mest solgte kondenserende oliekedel i verden

Den kondenserende oliekedel Vitoladens 300-T er en sand verdensmester. Den er den mest solgte kedel i verden til en særligt attraktiv pris.

Denne gulvmonterede kondenserende kedel udmærker sig med den ekstraordinære driftssikkerhed og en lang levetid.

Ud over det økonomiske forbrug af fyringsolie er vedligeholdelsesomkostningerne særligt lave takket være anvendelsen af førsteklasses materialer og gennemprøvede komponenter.

Med et ydelsesområde fra 35,4 til 53,7 kW tilbyder Vitoladens 300-T flere anvendelsesmuligheder: Fra en- og flerfamiliehus til mindre erhvervsvirksomheder.


God form, lydsvag og ren

Det moderne sølvfarvede design gør, at den kondenserende kedel ser godt ud i alle omgivelser. Et klassisk opstillingsrum er ikke absolut nødvendigt. Det er nok med et hjørne i hobby- eller vaskerummet.

Vitoladens 300-T er også særligt støjsvag under drift som følge af den integrerede lyddæmper i brændkammeret.

Unit-blåbrænderen Vitoflame 300 har en yderst miljøvenlig og effektiv forbrænding.

Oliekondenserende kedel Vitoladens 300-T

Oliekondenserende kedel Vitoladens 300-T

Vitoladens 300-T er en oliekondenserende kedel med en særlig attraktiv pris. Denne gulvstående kondenserende kedel er også kendetegnet ved den ekstremt høje driftssikkerhed og en lang levetid. Omkostningerne for vedligeholdelse af denne type kedel, er særdeles lav. 

Vitoladens 300-T en lang række mulige anvendelser - fra enfamilie- og flerfamiliehuse til mindre kommercielle virksomheder.

Forbrænder rent

Grundlæggende er et klassisk kedelrum ikke nødvendigt for installation af denne kedel. Et hjørne i hobbykælderen eller vaskerummet er nok. Denne kedel er mere miljø og energirigtig end tidligere. 

Vitotronic regulering

Nem regulering med Vitotronic 

Både virksomheder og private drager fordel af den brugervenlige Vitotronic-kontrol: kontrol menuen er logisk, let forståelig og let at læse. Har man behov for hjælp, er der en hjælpefunktion. Brugerfladen viser ligeledes opvarmningskarakteristika og solafkast.

Online med Vitoconnect

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

Vitoconnect 100
ViCare App

ViCare App

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktafsnit

Übersicht

Leistung (kW)
35,4 bis 53,7 kW. Typ VW3B 11/2018: Leistungsstufen: 35,4; 42,8; 53,7 kW
Norm-Nutzungsgrad
97 % (Hs)
Energieeffizienzklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brennstoff
icon-oel.png
Alle handelsüblichen schwefelarmen Heizölsorten – auch für Heizöl DIN 51603-6-EL A Bio 10: Heizöl EL schwefelarm mit Zumischungen bis zu 10 % Biokomponenten (FAME)
Einsatzbereich
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png
Ölheizung im Einfamilienhaus, Zweifamilienhaus und Mehrfamilienhaus sowie in gewerblichen Gebäuden | Neubau und Modernisierung
Bedienung
Einfaches RGB
Vitotronic 200 Regelung mit Klartext- und Grafikanzeige, Bedienung über ViCare App möglich
Warmwasserbereitung
Zusätzlicher Speicher-Wassererwärmer erforderlich, damit hoher Warmwasserkomfort
Weitere Merkmale
Nachgeschalteter, selbstreinigender Inox-Radial-Wärmetauscher aus Edelstahl zur Brennwertnutzung
Vitoladens 300-T