Kondenserende oliekedler til moderniseringen

Nyd godt af disse fordele

  • Kondenserende oliekedler til moderniseringen, til en fordelagtig pris
  • Omdannelse af det anvendte brændstof til varme med op til 97 procent
  • Høj driftssikkerhed og lang levetid takket være gennemprøvede komponenter
  • Selvrensende Inox-radial-varmeveksler af rustfrit stål
  • Brugervenlig Vitotronic-regulering med klartekst- og grafikvisning
  • Energiklasse: A


Billig og pålidelig

Vitorondens 200-T er en gulvmonteret kondenserende oliekedel til en attraktiv pris. Ydelsen udgør 20,2 til 53,7 kW (type BR2A) og 67,6 til 197,3 kW (type J2RA). Den overbeviser med de kompakte dimensioner og Eutectoplex-hedeflade med lang levetid. Dens styrke ligger i moderniseringen af flerfamiliehuse og erhvervsvirksomheder.

Vitorondens kondenserende oliekedler er baseret på støbegodskedlen - Vitorond 100, som i mange år har været effektiv. Takket være kombinationen af hedefladen med en efterkoblet varmeveksler forløber forbrændingen og kondensationen adskilt fra hinanden. Fordelen: Forbrændingsrester forbliver i brændkammeret, mens forbrændingsgasserne kondenseres aflejringsfrit i varmeveksleren.

Fra Viessmanns tilbehørsprogram fås Vitocell varmtvandsbeholdere med forskellige kapaciteter.


Komfortabel regulering

Reguleringen Vitotronic 200 med klartekstvisning og grafisk understøttelse gør det muligt for brugeren at benytte en simpel, selvforklarende og menustyret betjening.

Via Vitotronic er det muligt at regulere varmeanlæg komfortabelt med en adskilt og op til to blandede varmekredse.

Ved en blandet varmekreds afgives den resterende varme fra varmekredsreturen til varekredsfremløbet. Kedlen skal således producere mindre energi og arbejder mere økonomisk.

Kondenserende kedel af støbejern Vitorondens 200-T

Kondenserende kedel af støbejern Vitorondens 200-T

Vitorondens 200-T er en gulvstående oliekondenserende støbejernskedel med et attraktivt forhold mellem pris og ydelse. Støbejerns-kedlen imponerer med sine kompakte dimensioner og er særligt velegnet til modernisering. Til Vitorondens 200-T findes varmtvandsopbevaringstanke fra Viessmann komplette sortiment.

Inox-Radial-varmeveksler

Inox-Radial varmeveksler lavet af rustfrit stål

Ved at kombinere den holdbare Eutectoplex opvarmningsflade med en nedstrøms Inox-Radial varmeveksler lavet af rustfrit stål betyder, at forbrænding og kondensation finder sted adskilt fra hinanden. Fordelen: forbrændingsrester forbliver i forbrændingskammeret, mens forbrændingsgasserne kondenserer i varmeveksleren uden aflejringer.

Regulering Vitotronic 200

Enkel og nem styring

Vitotronic 200-styreenheden med almindelig tekstvisning og grafisk understøttelse giver brugeren mulighed for at betjene systemet på en enkel, selvforklarende og menustyret måde. Varmesystemer med et ublandet og op til to blandede varmekredse kan bekvemt styres via Vitotronic.

Vitoconnect 100 opretter forbindelsen

Vitoconnect 100-interface er påkrævet til betjening via appen. Eftermontering af tidligere oliekondenserende kedler fra Vitoladens-serien (fra byggeår 2004) og Vitorondens-serien op til 35 kW (fra byggeår 2004) er til enhver tid mulig.

Vitoconnect 100
ViCare App

ViCare App (kun Vitorondens 200-T op til 35 kW)

ViCare-appen giver brugeren mulighed for at styre sit varmesystem via smartphone. Driftsstatus kan ses til enhver tid, og i tilfælde af en funktionsfejl kan der hurtigt og let kontaktes det specialfirma, der tidligere er gemt i appen.

fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
20,2 til 107,3 kW
Normnyttegrad
97 % (Hs)/103 % (Hi)
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brændstof
icon-oel.png
Alle almindelige svovlfattige typer af fyringsolie – også til fyringsolie DIN 51603-6-EL A Bio 10: Svovlfattig fyringsolie EL med op til 10 % tilsætning af biokomponenter (FAME)
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
En-/to-/flerfamiliehus, erhverv, kommuner, modernisering
Betjening
Einfaches RGB
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder nødvendig til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
Efterkoblet, selvrensende Inox-radial-varmeveksler af rustfrit stål til kondensationsanvendelse
Vitorondens-200-T-Schnitt.png