Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet.

Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Vitodens300-W_1397-9_A4.indd

Standardiseret regulering fra 1,5 til 2000 kW

Med de voksende krav til effektive, multivalente og brugervenlige opvarmningssystemer får regulering stadig større betydning: Derfor tilbyder Viessmann med Vitotronic 200/300 nu et gennemgående reguleringsprogram for alle små kedler, væghængte apparater, mellemstore kedler og varmepumper.

Menustyret betjening

Den menustyrede betjening er enkel og intuitiv. Dette skyldes standard-betjeningselementer, et stort, oplyst grafikdisplay med en klartekstvisning med flere linjer, en sort-hvid-visning med god kontrast og en kontekstafhængig hjælpefunktion via „?“-tasten. Særlige funktioner som varmekarakteristik, solvarmeudbytte og koblingstider vises grafisk.

Vitotronic 200-simulationssoftware

Prøv selv, hvor nemt det er at betjene og indstille den nye Vitotronic 200. Her står simulationssoftwaren til rådighed som fil til download. Den kan anvendes på PC'er/notebooks, hvor MS Windows XP/Windows 7 er installeret.

Gem ZIP-filen på PC'en, og pak filen ud i en mappe efter eget valg. Derefter kan De starte anvendelsen ved at dobbeltklikke på den udpakkede fil.

De afslutter simulationen ved at klikke på anvendelsen med den højre musetast og vælge "Exit" eller vha. tastkombinationen "Alt + F4".

vitotronic-regelung.jpg
5-Zoll Farb-Touch-Display

Kontrolprogram til mellem og store kedler - økonomisk energistyring til alle systemstørrelser

Viessmann leverer perfekt koordinerede løsninger, fra enkeltkedel til flerkedelstyring med central kontrolkabinetdrift. Det kommunikationsdygtige Vitotronic-styresystem er det elektroniske styringssystem til økonomisk og sikker drift af varmesystemet - eksemplarisk i installation, drift og vedligeholdelse.

Et bredt kontrolprogram er tilgængeligt for mellemstore og store kedler. Ud over de integrerede styringer, for eksempel i Vitocrossal 300 (CM3C) gaskondenseringskedel, er der også varianter, der kan installeres på en afprøvet måde på toppen af ​​kedlen.

Fjernbetjeninger

Fjernbetjeninger til det nye Vitotronic-reguleringsprogram er takket være det tiltalende design og det skinnende hvide kabinet bedst egnet til anvendelse i beboede rum.

De kan betjenes nemt og intuitivt som følge af filosofien bag standardbetjeningen for det nye Vitotronic og sikrer til hver en tid et hurtigt overblik over varmeanlægget.

fernbedienungen.jpg
Vitocomfort_200.jpg

Home Automation

Vitocomfort 200 – Smart Home System

Fra opvarmning over ventilation og til belysning: Smart Home System Vitocomfort 200 sørger for Smart Heating og Smart Energy i et. Og den er nem og hurtig at installere, hvad enten der er tale om nybyggeri eller modernisering.

Vitotrol App

Viessmann Vitotrol App giver mulighed for betjening af Viessmann-varmeanlæg med Vitotronic-regulering. Betjeningen kan udføres nemt og intuitivt fra alle steder og på alle tidspunkter. Ud over betjeningsfunktionerne har Vitotrol App også generelle og kontekstafhængige hjælpefunktioner. Vitotrol App'en kan fås til mobile enheder med styresystemet iOS eller Android.

Til betjeningen af App'en skal de væghængte apparater/små kedler/mellemstore kedler/varmepumper/trækedler med Vitotronic 200 (reguleringstyper, se under "anvendelsesforudsætninger") suppleres med interfacet Vitocom 100 LAN1 og forbindes med den husinterne DSL-router. En konfiguration af DSL-routeren er ikke nødvendig.

vitotrol-app.jpg

Vandvarmere

I Vitocell-beholderprogrammet finder De den varmtvandsbeholder, der passer nøjagtigt til Deres krav. Afhængigt af varmtvandsbehovet og mulighederne for installation kan man vælge en sidestillet eller understillet varmtvandsbeholder.

Hygiejnisk brugsvandsforsyning

Varmtvandsbeholderens indvendige flade er afgørende for brugsvandsopvarmningens hygiejne. Viessmann satser derfor på to kvalitetskoncepter: Ceraprotect-emaljering til sikker, vedvarende beskyttelse mod korrosion i produktserien Vitocell 100. Og rustfrit stål til de højeste hygiejnekrav i produktserien Vitocell 300.

warmwasserspeicher.jpg
daten-kommunikation.jpg

Datakommunikation

Hvad enten det drejer sig om sommerhus, industribygning eller stor beboelsesejendom – Viessmann TeleControl-programmet byder på intelligente løsninger til datakommunikationen med opvarmningssystemet og husteknikken.

Og det gælder for alle tilgængelige opvarmningssystemer: Kondenserende olie- eller gas-kedler, mellemstore og store kedler til olie og og gas, termiske solvarmeanlæg og også for pillekedler og varmepumper.


Vitoset-olietanke til ethvert behov

Vitoset-olietanke med produktafhængige størrelser fås til ethvert behov og er tilladt til opbevaring af op til 5000 liter fyringsolie i rum med fyringsenheder. Der kræves særlige lagerrum til større mængder iht. forskrifterne. Vitoset-olietanke kan installeres i blokopstilling med en kapacitet på op til 25 000 liter fyringsolie. De er altid en sikker løsning til nybyggeri, udvidelse eller renovering – i en- eller flerfamiliehuse lige så vel som til boligkomplekser eller erhvervsbygninger.

Heizoeltanks.jpg
frischwasser-module.jpg

Ferskvandsmoduler

Ferskvandsmoduler er beregnet til komfortabel og hygiejnisk brugsvandsopvarmning efter gennemstrømningsvarmerprincippet. I modsætning til almindelige varmtvandsbeholdere anvendes levnedsmidlet vand ikke alene til energilagring, men opvarmes først vha. en effektiv pladevarmeveksler ved behov. Energien til brugsvandsopvarmning kommer fra en kedelvandsbufferbeholder, som kan opvarmes vha. forskellige systemer – både vha. solvarmesystemer og vha. fastbrændselskedler, almindelige olie-/gas-kedler, varmepumper eller andre systemer.solaranlage.jpg

Solvarme og solceller

Udnyt den gratis solenergi: Her kan De få mere at vide om vores solvarmeanlæg til brugsvandsopvarmning, opvarmningssupplement og strømproduktion.

Varmevekslere

waermetauscher.jpg
heizkoerper.jpg

Radiatorer

En vigtig del af Viessmanns Vitoset-tilbehørsprogram er den bredde palet af radiatorer. Fra økonomiske ventilkompakt-, kompakt- og midtertilslutningsradiatorer over designorienterede planradiatorer til praktiske badeværelsesradiatorer og særligt effektive dybtemperaturradiatorer.

Alle komponenterne i det omfattende radiator- og tilbehørsprogram fra Viessmann udmærker sig selvfølgelig med en høj kvalitet og giver hver bygning en særlig karakter, hvad enten der er tale om beboelsesejendom eller erhvervsbygning. Anvendelse af førsteklasses, gennemprøvede materialer og den førsteklasses forarbejdning sikrer, at hver løsning kan udføres på en effektiv og pålidelig måde.

Vitoset – det komplette tilbehør

Med Vitoset-programmet får De fra Viessmann alle de komponenter, der er nødvendige til det varmetekniske udstyr i et hus, fra et og samme sted. Deres fordel: Alt passer til hinanden og kan realiseres helt efter Deres egne forestillinger alene med et system. Derudover kan Deres ideer blive hurtigt og sikkert til virkelighed, for alle delene står hurtigt og direkte til rådighed for Deres Viessmann-partner og er af den højeste kvalitet.

Det, der forbinder alle komponenterne i det omfattende tilbehørsprogram fra Viessmann, er anvendelse af førsteklasses, gennemprøvede materialer og den perfekte forarbejdning – dermed sikres det, at De får en helt igennem sikker og pålidelig løsning.

Vitoset – det er innovativ teknologi, hvor alle komponenterne er perfekt forbundet. Kontakt Deres Viessmann-partner på stedet – her kan De få rådgivning om Vitosets mange anvendelsesmuligheder.
 

Opbevaring af brændstof

 • Beholdere til fyringsolie, 620 til 1500 liter
 • Tilbehør til beholdere til fyringsolie
 • Oliefilter
 • Pilleopbevaring

Varmeproduktion

 • Tryk-ekspansionsbeholdere til lukkede  varmeanlæg, farve: Vitosilber, beholdere med 25 til 140 liter og i ren hvid (RAL 9010)
 • Afspærringsanordninger, sikkerhedsventiler, ventilation
 • Lille afhærdningsanlæg
 • Røggassystemer af rustfrit stål, enkelt- og dobbeltvæggede

Brugsvandsopvarmning

 • Brugsvandsfilter
 • Ekspansionsbeholdere til brugsvandsinstallation
 • Vandafhærdningsanlæg
 • Cirkulationspumper
 • Sikkerhedsventiler til lukkede brugsvandsopvarmere
 • Ferskvandsmoduler til brugsvandsopvarmning efter gennemstrømningsvarmerprincippet

Varmefordeling

 • Afspærringsanordninger, kontraventiler
 • Hydrauliske weicher
 • Blandeventiler
 • Cirkulationspumper
 • Kedelvandsbufferbeholder

Varmeafgivelse

 • Universal-, plan- og badradiatorer samt specifikt tilbehør
 • Tilbehør til radiatorer
 • Gulvvarmesystemer
vitoset.jpg