Vitosol 200-T SPL – rørkollektor til store solvarmeanlæg


Profitér af disse fordele

  • Lave driftsomkostninger, enkel hydraulisk konstruktion og lave tryktab
  • Højere kollektortemperatur og -ydelse end ved fladekollektorer
  • Reducering af energiomkostningerne for fossile energikilder
  • Mulighed for udvidelse af anlægget takket være modulær konstruktion
  • Robust konstruktion sikrer lang levetid ved vedvarende høj ydelse

Store solvarmeanlæg er i stigende grad vigtige komponenter i lokale varmenet. Til anlæg med mere end 200 m² kollektorflade er Vitosol 200-T (SPL) konciperet. Den er beregnet til et temperaturområde fra 60 til 120 °C.


Fleksibel montage i det fri eller på flade tage

Monteringen på stativ er fleksibel og mulig i det fri eller på flade tage. Efter
monteringen af underkonstruktionen af præfabrikerede profiler installeres samlerøret af almindelige DN50-stålrør på den øverste holdeskinne på opstillingsstedet, og dermed er der sørget for frem- og returløbet.

Efter tætningskontrollen af DN50-rørsystemet bøjes Rollbond-Heatpipes omkring røret og presses på vha. to spændebånd. Enhederne består hver af seks rør og kan installeres i løbet af få minutter, uden at der kræves særlig viden eller erfaring.

Isoleringen med en vejrbestandig aluminiumafdækning hænges
ganske enkelt på og lukkes med to bøjelige metallasker uden værktøj.*Henvisning til forespørgsel om støttemidler

De informationer og angivelser, der vises via online tjek, er udarbejdet med den største omhu. Der gives dog ikke garanti for, at angivelserne er fejlfri eller fuldstændige. Kun de gældende love, forordninger og direktiver er bindende – juridisk bindende krav fås hos de relevante institutioner.
Et retskrav på støtte foreligger ikke. Der kan forekomme undtagelser pga. lovgivningsregler som f.eks. til tilførselsgodtgørelse iht. loven om vedvarende energi og loven om kraft-varme-kobling.
Bevillinger tildeles ellers udelukkende inden for rammerne af de budgetmidler, der står til rådighed, af det pågældende bevillingssted.

Produktsnit

Vitosol-200-T_Typ_SPL-Schnitt.png