Dampkedler til industrien

Systemløsninger til økonomisk dampgenerering

Den energibesparende og lavt forurenende forsyning af damp samt den høje driftssikkerhed og systemernes tilgængelighed er de væsentligste krav til industrisystemer. For kedelhuskoncepter, der er skræddersyet til kravene, skal de individuelle krav registreres, så skræddersyede systemløsninger kan implementeres.

Dette kræver kompetent rådgivning, en omfattende vifte af tjenester og dampkedler, som med deres designfunktioner muliggør økonomisk og fremtidssikker dampgenerering.

Takket være deres design og udstyr tilbyder Vitomax store kedler de bedste forudsætninger for at imødekomme individuelle kundebehov inden for en lang række anvendelsesområder. Mange konstruktive designdetaljer for Vitomax-dampkedler og mange års erfaring med konstruktion af store og industrielle kedler sikrer den høje kvalitet, driftssikkerhed og en lang levetid.

Viessmann vil samarbejde med dig udvikle en økonomisk og fremtidssikker løsning baseret på jeres behov og krav. Vi tager selvfølgelig højde for sikkerhedsforskrifterne for alle dele af udstyret. 

Koordineret systemteknologi til Viessmann dampkedler

Koordineret systemteknologi

Viessmann store kedelteknologi betyder perfekt koordineret systemteknologi. Disse inkluderer:

● Kontrol/overvågningssystemer

● Måle- og kontrolteknologi

● Fyringssystemer med brændstofforsyning

● Vandbehandling

● Tilfør vandtanken med termisk afgasning

● Rørsystemer og udstødningssystemer

● Varmeudvindingssystemer

● Vandanalyse

Dampkedler icons-gas-oel-25x25.png

Den energibesparende og lavt forurenende forsyning af damp samt den høje driftssikkerhed og systemernes tilgængelighed er de væsentligste krav til industrisystemer.

Grundet deres design og udstyr tilbyder Vitomax store kedler de bedste forudsætninger for at imødekomme individuelle kundebehov inden for en lang række anvendelsesområder.

Sammen med dig, kan vi udvikle en økonomisk og fremtidssikker løsning baseret på jeres behov og krav. Vi hos Viessmann tager selvfølgelig højde for sikkerhedsforskrifterne for alle dele af udstyret.