Gaskedler til kommuner

Gaskondenserende kedler fra Viessmann er med deres høje kondensationshastighed yderst effektive med en standardudnyttelsesgrad på op til 98 procent (baseret på brændværdien Hs). Derudover er kondenseringsteknologi fremtidssikker på grund af den mulige tilsætning af biogas. Ud over kondensere kedler tilbyder Viessmann også lavtemperaturs gas kedler. Herunder forklarer vi, hvad forskellen er og, hvad der adskiller de to systemer ved kommunalt brug.

Viessmann gaskedler med lav temperatur og kondenseringsteknologi

Gasskedlen er en afprøvet teknologi, der bruges i forskellige områder. Viessmann har den rigtige løsning til ethvert behov og budget med output på op til 2.000 kW.

Viessmann lavtemperatur gas kedel til kommuner

Fordelen ved lavtemperatur gaskedler ift. sammenlignet med de forældede kedler med konstant temperatur er, at ydeevnen ved ​​lavtemperatur-gaskedlen kan tilpasses de aktuelle behov i bygningen. Der er en glidende temperaturregulering. Derudover er disse kedler designet til drift med lave fremløbstemperaturer.

Her skal nævnes serien Vitoplex 200, Vitoplex 300 og Vitorond 200. I alle tre tilfælde er det en såkaldt trepas kedel. Kedlerne dækker et ydelsesområde mellem 405 og 2.000 kilowatt, hvilket betyder, at de kan bruges i den kommunale sektor såvel som i kommerciel drift eller større boligbygninger. En komfortabel og kraftfuld kontrol med Viessmann Vitotronic, bruges i alle tre serier. Det muliggør let idriftsættelse såvel som fjernovervågning under drift.

Gaskondenserende kedel

Den mere moderne og markant mere effektive løsning er en gaskondenserende kedel. Den bruger varmen, der er skjult i udstødningsgasserne. Til dette formål afkøles udstødningsgasserne i varmeveksleren i kondenskedlen i en sådan grad, at vanddampen indeholdt deri kondenseres. Dette øger effektiviteten betydeligt op til 98 procent (baseret på brændværdien Hs), den høje effektivitet reducerer også brændstofomkostningerne.

Viessmann gasskondenseringsteknologi varmeveksleroverflader er af rustfrit stål, som er ideelle til kondenseringsteknologi og bruges i alle kedler i Vitocrossal-serien, i outputområdet mellem 80 og 1.400 kilowatt. De kondenserende kedler af Vitocrossal bruges hovedsageligt i boligblokke, offentlige og kommercielle bygninger samt i lokale opvarmningsnetværk. Kontakt os i Viessmann og få hjælp til forberedelse og planlægning af projektet samt hvilken type kedel der bedst passer til jeres specifikke anvendelse.