Viessmann Warmwasserspeicher

Opbevaring af varmt vand til forskellige applikationer i det kommunale område

En opbevaring af varmt vand eller opvarmningsbuffer til kommunale applikationer er en godt isoleret beholder, der er fyldt med drikkevand eller opvarmningsvand. En multivalent opbevaringstank kan også holde opvarmningsvandet og drikkevandet opvarmet separat. En opvarmningsbuffertank kan også udvides med et ferskvandsmodul. Dette opvarmer drikkevandet ved hjælp af det øjeblikkelige vandvarmer princip, og takket være dets kompakte design kan det let integreres i et eksisterende varmesystem med en varme vandbuffertank.

Viessmann Vitocell Opbevaringsprogram

I Vitocell-cylinderprogrammet finder du den rigtige varmtvandsbeholder til dine behov. Afhængig af opgaven og installationsmulighederne kan du vælge en varmtvandstank fra det omfattende produktsortiment. Takket være adskillige strømnings- og returforbindelser og ekstra tilslutninger til målepunkter, kan Viessmann varmtvandsbeholdere til kommunale brug bruges på forskellige måder i varmesystemer, med adskillige varmegeneratorer og varmeforbrugere. For større behov for drikkevand kan flere DHW-cylindre (Vitocell 100-V) kombineres via manifolds til dannelse af opbevaringsbatterier.

Energieffektivitetsklasse B eller A

Som standard er de fleste varmtvandsbeholdere med oplagringsvolumener på op til 500 liter, energieffektivitetsklasse B. Opbevaringstanker i klasse A er termisk isoleret med et ekstra vakuumpanel og reducerer varmetab og dermed energiomkostninger.

Varmtvandsbeholder til kommunalt brug

Vartvandsbeholderens indre overflade er afgørende for hygiejnen ved opvarmning af drikkevand. Viessmann har to kvalitetskoncepter: Ceraprotect-emaljering for sikker, varig beskyttelse mod korrosion, som bl.a. fås i Vitocell 100. Og rustfrit stål til de mest hygiejniske krav i Vitocell 300.