Udskiftning af varmesystemer med varmepumper

Den 11. marts 2022

Med de nye luft/vand varmepumper Vitocal 250-A og Vitocal 252-A er det nu nemt at modernisere varmeanlæg i gamle bygninger. Det er takket være innovationer som det særligt klimavenlige kølemiddel, den patenterede hydraulik og den nye elektronikplatform med Viessmann Energy Management.

Læs mere

Vitocal 25x-A-serie (AEM-size).jpg

"ET VELFORTJENT VINDERDESIGN"

Den 7. marts 2022

Juryen for iF Design Award har tildelt de nye Viessmann Vitocal luft/vand varmepumper iF Gold Award. Drevet af grøn strøm producerer de CO2-fri varme til opvarmning, køling og brugsvandsproduktion. Alt det sammen med særligt klimavenlige kølemidler. 

Læs mere

anlage-vitocal-250-a.png

Den nye generation af varmepumper: Kompakt og effektiv med klimavenlige kølemidler

Den 3. marts 2022

Den nye generation af Vitocal luft/vand varmepumper – med særligt klimavenlige kølemidler – er førstevalget for enhver, der moderniserer sit varmeanlæg eller bygger nyt. Drevet af grøn strøm producerer de CO2-fri varme til opvarmning, køling og brugsvandsproduktion. Og de er yderst effektive! 

Læs mere

vitocal-250-a-ausseneinheit-xl.jpg

Gennembrud for klimavenlig opvarmning med brint

Den 4. november 2021

Viessmann udvikler innovative vægmonterede gaskedler til ren brint, samt eftermonteringssæt til nem konvertering fra naturgas til den nye brændselskilde. Yderligere systemer til produktion af varme og elektricitet er også under forberedelse.

Læs mere

Gallery Image XL (882x496)

ViMove indleder efterårsrunden: sammen vil vi nå målet om 1.000.000 træer!

Den 6. oktober 2021

Der er sket meget siden lanceringen af ViMove for Climate i 2020. Sammen har vi allerede indsamlet 833.733 træer til forskellige klimabeskyttelsesprojekter rundt om i verden. Vi startede ud med løb og cykling, og har nu næsten 30 forskellige sportsgrene, deltagerne kan vælge imellem på vores ViMove web app. Alle de km og minutter du motionerer, bliver belønnet med træer, som plantes ifm. genvækst af skovområder.

Læs mere

wald-und-moorflaechen.jpeg

Den nye generation af gaskedler: Vitodens 100-serien

Den 11. maj 2021

Viessmanns gaskedler gør klar til en grønnere og mere effektiv fremtid. Det lykkedes ved brug af moderne teknologi, som den innovative MatriX-Plus-brænder og den intelligente Lambda Pro-forbrændingskontrol, der sikrer lavt brændstofforbrug og lave CO2-emissioner. Det er godt for brugernes økonomi og klimaet.

Læs mere

Vitodens 100-W_B1HF_B1KF_Milieu_Kueche (2) (1).jpg

Viessmanns digitale tjenester: Innovative værktøjer til brugere og installatører

Den 15. april 2021

Digitale tjenester supplerer vores udvalg af produkter og platforme, og har til formål at hjælpe brugere med kontrol og installatører med idriftsættelse og service. Derfor er ViCare og ViGuide uundværlige elementer i Viessmann Integrated Solution Offer.

Læs mere

Vitoguide_enheder 654x359.jpg

Viessmann med stærk solidaritet og vækst gennem Corona-krisen

8. april 2021

Viessmann-gruppen kom igennem det sidste år med succes, på trods af den globale Corona-pandemi. Efter en global markedsnedgang i begyndelsen af ​​krisen, bidrog det familieejede firma sammen med sine samarbejdspartnere hurtigt til opretholdelsen af hverdagen i samfundet, som en system-relevant industri og fortsatte på sit succesrige vækstspor.

Læs mere

Image 654x359.jpg

Viessmann deltager aktivt i kampen mod Covid-19

21. april 2020

Viessmann skifter dele af sin produktion til respiratorer, mobile
intensive plejeenheder, åndedrætsværn og desinfektionsmiddel

Læs mere

Covid-19 Viessmann tager ansvar.png