Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Partnerskab mellem FC Bayern München og Viessmann

Viessmann er officiel klimapartner for FC Bayern München.

Sportssponsorering hos Viessmann

Sportssponsorering har en lang tradition hos Viessmann: virksomheden har været involveret i vintersport i mere end 25 år. Viessmann startede med kælksporten, en vintersport, hvor der køres på slæder på kunstige baner med stejle skrænter og hældninger, og Viessmann er blevet en integreret del af de fleste nordiske vintersportsaktiviteter med fokus på skihop og biatlon. Siden 2018 er fodbold også blevet tilføjet til sportssponsorporteføljen.

Global spiller: Viessmann og FC Bayern

Sponsoratet af den tyske rekordmester FC Bayern München er blevet en vigtig del af Viessmanns sportsengagement. Det internationale partnerskab mellem de to globale spillere, der begge er markedsledere i deres respektive brancher, startede i Kina, hvor Viessmann blev FC Bayerns officielle regionale partner i 2018. Der er blevet gennemført en bred vifte af aktiviteter på adskillige lokale fodboldskoler og turneringer.

Udvidelse af partnerskabet

Som reaktion på det succesfulde partnerskab udvidede Viessmann sit engagement med FC Bayern til den sydøstasiatiske region i 2021 og er blevet officiel klimapartner for FC Bayern München i udvalgte europæiske lande (Frankrig, Spanien, Polen, BeNeLux og Rusland) inden for sektorerne varme-, klima-, køle- og ventilationsteknik. Siden starten af sæsonen 2022/23 har Viessmann udvidet sit partnerskab med FC Bayern München til Global.

Bæredygtigt engagement

Fodbold er en global passion, og behovet for globalt at stræbe efter klimamålene er ved at komme stærkere ind i folks hoveder. Det er netop her, at to stærke brands kan bidrage med passion for sport og den bedste klimabesparende teknologi. Målet med partnerskabet er at fremme bæredygtig udnyttelse af ressourcerne for fremtidige generationer i regionen. For Viessmann er bæredygtighed kernen i virksomhedens formål "Vi skaber livsrum for kommende generationer".

 

Underskrivelsen