Opvarmning med luft og jordvarme - ved hjælp af varmepumpen sikres optimal udnyttelse af regenerative energier

Varmepumper bruger den regenerative energi fra jorden, solen, grundvandet eller luften. En varmepumpe reducerer under alle omstændigheder forbruget af fossile brændstoffer, sparer på værdifulde ressourcer og reducerer de skadelige CO2-emissioner.

Samtidig har du med en varmepumpe fra Viessmann yderligere en fordel: Alle Viessmann´s varmepumper er stort set udstyret med "aktiv køling" og "naturlig køling" funktioner. Det betyder at udover den klassiske anvendelse som varmekilde på kolde dage, kan de ligeledes bruges til at sikre et behageligt indeklima om sommeren og bringer forfriskende køling til huset.

Vores brede produktprogram tilbyder den rigtige varmepumpe til ethvert behov. Dermed kan man altid vælge den rigtige varmepumpe til den enkelte husholdnings behov.

 


Varmepumper Heizen mit Luft- und Erdwärme

Varmepumper er det første valg, når det handler om at kombinere energibesparelser og miljøvenlig varmeforsyning. For den energi, som en varmepumpe bruger, stiller miljøet ubegrænset og gratis til rådighed. Det komplette opvarmningssystem bruger kun en lille andel strøm til drift og pumpe for at gøre denne energi anvendelig. En varmepumpe gør en uafhængig af fossile brændstoffer og gør, at man bidrager aktivt til reducering af CO2-udslip og dermed til klimabeskyttelse.