Oliekedler op til 2000 kW til kommerciel brug

Ud over gaskedler, bruger mange virksomheder oliekedler til at generere varme. Den anvendte teknologi er blevet afprøvet og testet gennem mange år, og er pålidelig og garanterer økonomisk brug. Viessmann-oliekedler fås i adskillige outputniveauer, til kommerciel brug. Viessmann har oliekondenserende kedler med en nominel varmeeffekt på op til 545 kW og lavtemperatur-oliekedler op til 2000 kW i produktsortimentet.

Oliekedel med kondenseringsteknologi

Kondenseringsteknologi bruges ikke kun som en meget effektiv teknologi i boligindustrien, brugen af ​​en kondenserende kedel er nu også en selvfølge i kommercielle og industrielle anvendelser. Når alt kommer til alt har denne avancerede, statsfinansierede opvarmningsteknologi adskillige fordele.

Faldende omkostninger og øget miljøbeskyttelse

Oliekondenserende kedler er kendetegnet ved, at de også bruger den energi, der er skjult i opvarmningsgasserne, som simpelthen ville undslippe skorstenen med andre varmekedler. Til dette formål føres varmegasserne gennem en varmeveksler og afkøles. Når vanddampen kondenseres, frigøres den skjulte energi, der bruges som yderligere opvarmning. På denne måde konverterer oliekondenserende kedler den anvendte energi til varme, med næsten ingen tab. Dette sænker varmeomkostningerne på længere sigt og er mere miljørigtigt. Når alt kommer til alt skal mindre fossile brændstoffer brændes for den samme mængde varme.

Oliekedler med lav temperatur til kommercielle anvendelser

Når det drejer sig om velafprøvet opvarmningsteknologi med mellemstore ydeevne, opfylder de lavtemperaturede oliekedler fra Viessmann alle kravene til moderne opvarmningsteknologi. Med en nominel varmeeffekt på op til 2.000 kW dækker de økonomisk og pålideligt de høje varmebehov, der ofte findes i kommercielle sektorer. Og takket være segmentkonstruktionen kan Viessmann lavtemperatur gasstøbejernskedler let, hurtigt og nemt installeres. Dette betyder, at installationen er mulig uden problemer, selv i mindre rum. Lavtemperaturede oliekedler fra Viessmann er lige så velegnede til handel og kommuner som til store boligbygninger, både i nye bygninger og til modernisering.