Solvarme system

Alternative løsninger til høj efterspørgsel

I nogle industriområder er procesvarme ved meget høje temperaturer vigtig. Disse inkluderer fremstillingsindustrier til fødevarer, gødning, byggematerialer samt farmaceutiske virksomheder og hospitaler.

Til store opvarmningsbehov har Viessmann flere løsninger til generering af varme, damp, elektricitet eller kulde. Både fossile brændstoffer som olie og gas og vedvarende energier som træ og biogas kan betragtes som energileverandører. Store varmepumper er bedst egnede til generering af varme med miljøvarme. I tilfælde af samtidig produktion af elektricitet og varme er gasdrevne kombinerede varme- og kraftværker det valgte system.

Solvarme som en (yderligere) løsning

Hvis der kræves et lavere temperaturniveau for procesvarmen, er brugen af ​​et solvarmeanlæg til kommercielle formål ofte en økonomisk investering. Afhængigt af design, region og sæson kan systemet dække en stor del af varmebehovet. Et sådant system kan reducere de faste omkostninger til energiproduktion markant, især i sommermånederne. Samtidig aflastes miljøet, da man undgå brugen af ​​fossile brændstoffer.

For at sikre, at solvarmeanlægget fungerer så effektivt som muligt til både i forhold til installation og vedligeholdelse, så er det vigtigt med sparing fra en specialist. Derved kan i også sammen se på, hvilke muligheder I har for energilageringstanke til det respektive system!